Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 11:47

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Πύλο τη Μεγάλη Εβδομάδα ο ΠΑΟΚ για προετοιμασία!

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Πύλο τη Μεγάλη Εβδομάδα ο ΠΑΟΚ για προετοιμασία!

Ο ΠΑΟΚ στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Πύλο, όπου είναι πολύ πιθανό να κατέβει την Μεγάλη Εβδομάδα για να κάνει μίνι προετοιμασία εν όψει των πλει οφ της Σούπερ Λίγκας που θα γίνουν στις 4-22 Μαΐου. 

Μάλιστα αύριο αναμένεται στην Πύλο ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος προκειμένου να δει το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, ώστε να δώσει το ok και να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έλευση του ΠΑΟΚ. 

Στην Πύλο περιμένουν με χαρά να φιλοξενήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την οποία είναι πιθανό να ξεκινήσει μια συνεργασία κυρίως σε επίπεδο ακαδημιών. Αν τελικά έρθει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, τις μέρες της παραμονής της εδώ θα μείνει στην Costa Navarino.

Σπουδαίο διεθνές τουρνουά ακαδημιών 

Πέρα από την παρουσία της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ όμως, την Μ. Εβδομάδα η Πύλος θα φιλοξενήσει μια σπουδαία διεθνή διοργάνωση.

Ο λόγος για το διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με την ονομασία “1st Pylos I.S.T. (International Soccer Tournament)”το οποίο θα διοργανώσει φέτος για πρώτη φορά ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, σε συνεργασία με την Costa Navarino και την ομάδα του Τσικλητήρα.

Η διοργάνωση αφορά ομάδες της κατηγορίας Κ-13 και θα λάβει χώρα από 25 έως 27 Απριλίου και έως τώρα εκτός της ομάδας της Πύλου έχει επιβεβαιωθεί ότι συμμετέχουν οι ακαδημίες της ΑΪΚ Στοκχόλμης, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού  του Ατρομήτου και από τη Μεσσηνία των Τέλλου Αγρα, Αίαντα, Πατίστα, Χώρας και Μεθώνης.

Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα της Πύλου, της Μεθώνης και της Χώρας. 

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα (μουσική βραδιά) - επιμορφωτικού χαρακτήρα (σεμινάριο προπονητών - επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής) για τα παιδιά και τους συνοδούς-προπονητές.