Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:14

ΜΙΚΤΗ Κ14 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ηττα – αποκλεισμός στις λεπτομέρειες από Ηράκλειο

Γράφτηκε από τον

Δεν τα κατάφερε σήμερα στο Ηράκλειο η Μικτή Μεσσηνίας Κ14, μιας και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κ14 του Ηρακλείου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Γαζίου και ο δυνατός αέρας που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και κρίθηκε από το γρήγορο γκολ, στο 6’, που πέτυχε ο Μπουλούκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον αέρα να βοηθά στο να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Η ομάδα του προπονεί ο Θανάσης Τσούκλερης παρά τον κόντρα άνεμο που είχε στο πρώτο μέρος, έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 27’ με τον Δημητρίου να κλέβει την μπάλα και να βγαίνει τετ α τετ, αλλά ο Κάββαλος απέκρουσε το πλασέ του… Στην εξέλιξη της φάσης ο Χρυσοβέργης από κοντά ήταν άστοχος. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 42’ο Δημητρίου εκτέλεσε με δύναμη από μακριά ένα φάουλ, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ στο 49’ όταν ο Παπαφραγκάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Πλαϊτη να μην μπορεί από κοντά να σπρώξει τ μπάλα στα δίχτυα.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Μεσσηνία απείλησε και πάλι με τον Χρυσοβέργη να φεύγει στην αντεπίθεση και να επιχειρεί το σουτ, όμως ο
σταθερότατος Κάββαλος μπλόκαρε.
Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το Ηράκλειο να επιδιώκει να κρατήσει το προβάδισμα του και να τα καταφέρνει, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Μανιάτης της Μεσσηνίας στην προσπάθεια του να προλάβει την μπάλα πριν βγει άουτ, έπεσε με δύναμη στην περίφραξη και χτύπησε.
Αμεσα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της αναμέτρησης και στη συνέχεια μετέβη στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου του έγιναν δύο ράμματα στο σαγόνι και αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή αεροπορικώς για τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τίκας (Χανίων), με βοηθούς τους Καντεράκη και Ντάλιο από τον ίδιο σύνδεσμο.
Κ14 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Κάββαλος, Γεωργακόπουλος, Κλάδος, Κογκάκης, Πλαΐτης, Γιακουμάκης (57’ Παναγιωτάκης), Μπουλούκας, Νόργκεν (72′ Λέσι), Παπαδάκης, Πατεράκης, Παπαφραγκάκης (57’ Σαρόγλου)
Κ14 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος (55’ λ.τρ. Χάντζος), Παπαχριστοφίλου, Σκρεπετός, Σπυρόπουλος (75’ Χριστόπουλος), Δημητρίου, Μανιάτης, Σκιαδόπουλος, Αγγελακάκης (18’ λ.τρ. Παπαγεωργόπουλος), Πανταζής (74’ Σταθάς), Χρυσοβέργης.

Φωτό: www.athletic.gr