Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020 12:43

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συνεχίζουν και οι Γιαννακόπουλος, Γριβοκωστόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συνεχίζουν και οι Γιαννακόπουλος, Γριβοκωστόπουλος

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά ο προγραμματισμός του Δίωνα Κυπαρισσίας, εν όψει της νέας σεζόν που θα τον βρει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Κυπαρισσίας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ακόμη μπασκετμπολίστες, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναγιώτη Γριβοκωστόπουλο. Η ανακοίνωση για τον Γιαννακόπουλο αναφέρει:
“Η ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Γιαννακόπουλο Δημήτριο. Ο χαρισματικός power forward και ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδος μας στην πορεία για την άνοδο στην Γ’ εθνική θα είναι και αυτή την αγωνιστική περίοδο στην οικογένειά μας”. Η ανακοίνωση για τον πολύπειρο Γριβοκωστόπουλο αναφέρει: “Η ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Γριβοκωστόπουλο Παναγιώτη και ο πολύπειρος guard θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα μας και στην Γ’ εθνική”.
Να θυμίσουμε πως στην άκρη του πάγκου θα παραμείνει φυσικά ο κόουτς Αντώνης Κούτρης που ανέβασε την Τριφυλιακή ομάδα στη Γ’ εθνική, ενώ έχουν ανανεώσει οι περισσότεροι παίκτες από το περσινό ρόστερ. Η μοναδική μέχρι στιγμής αποχώρηση είναι του σέντερ Δημήτρη Κουτίβα.