Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 20:28

Ανακοινώθηκε ο Γκαρθία στον Ολυμπιακό! 

Γράφτηκε από τον
Ανακοινώθηκε ο Γκαρθία στον Ολυμπιακό! 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε και επίσημα πια στην ανακοίνωση της πρόσληψης του Όσκαρ Γκαρθία στο τιμόνι της ομάδας. Πήγε στον Ρέντη για να χαιρετήσει τους παίκτες ο Τάκης Λεμονής.

Ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοινώθηκε και τυπικά από τον Ολυμπιακό με τις πληροφορίες να μιλούν για συμβόλαιο 1+1,5 χρόνου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Όσκαρ Γκαρθία! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Όσκαρ Γκαρθία. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή, κ. Όσκαρ Γκαρθία. Ο Όσκαρ Γκαρθία γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1973 στη Σαμπαντέλ της Βαρκελώνης. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ακαδημία της Barcelona και μετά από δύο χρόνια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα», όπου και αγωνίστηκε για έξι χρόνια με μεγάλη επιτυχία! Επίσης, στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στις Valencia, Espanyol Albacete και Lleida. Ως προπονητής έχει κατακτήσει δύο νταμπλ Αυστρίας με την Red Bull Salzburg (2015/2016, 2016/2017) και ένα πρωτάθλημα Ισραήλ με την Maccabi Tel Aviv (2012/2013). Επίσης, διετέλεσε με επιτυχία τεχνικός της Brighton και της Watford στην Αγγλία και της Saint-Étienne στη Γαλλία αλλά και της ομάδας Νεων της Barcelona.

Ο Γκαρσία θα πλαισιωθεί με team τριών συνεργατών. Τους βοηθούς Ρούμπεν Μαρτίνεθ Καμπαγιέρο και Αντόνιο Πουσέ Βισέντε και τον γυμναστή Ενρίκε Σανζ. Ο Τάκης Λεμονής από την άλλη μετέβη στον Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής για να πει... αντίο στους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και να τους ευχαριστήσει. Δεν είναι βέβαιο ακόμα εάν θα συνεχίσει από άλλο πόστο.

Πηγή: gazzetta.gr