Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 20:11

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-7: Σαρωτικοί οι “ταύροι”

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-7: Σαρωτικοί οι “ταύροι”

Φουριόζα στο 2018 μπήκε η Σπερχογεία, που στο πρώτο της παιχνίδι για τη νέα χρονιά επικράτησε με το επιβλητικό 7-0 της Αναγέννησης Παραλίας στην αναμέτρηση που έγινε στο "Γ. Λουκαρέας" το απόγευμα του Σαββάτου και με την οποία άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής.

Η Σπερχογεία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και από νωρίς έδειξε τις προθέσεις της, καθώς μπήκε αποφασισμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς και το έκανε πράξη από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, καθώς πήρε προβάδισμα στο σκορ με 4-0. Ο Σταύρος Αγγελής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ώς το πρόσωπο του αγώνα, αφού από δικές του ασίστ, προήλθαν και τα 4 γκολ του α' μέρος, ενώ η επιβραβεύτηκε για την καλή του παρουσία στο παιχνίδι με τον γκολ που πέτυχε στο 84' όπου διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Η Αναγέννηση παρατάχθηκε με απουσίες στο παιχνίδι, καθώς ο προπονητής της Σπύρος Τσίκινης δεν είχε στη διάθεση του, τους Ηλία Δουρούμη, Γιώργο Κωστέα, Παναγιώτη Σταματόπουλο, Χρήστο Μαραβέλα και εξ αρχής είχε δύσκολο έργο. Και έγινε ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε γρήγορα κεφάλι στο σκορ και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 4-0, πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο στον αγώνα.

Τα γκολ

Στο 3' ο Αγγελής εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στη μικρή περιοχή εκεί κινήθηκε ο Ι. Καραχάλιος που έκανε το πλασέ η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Στο 12' ο Αγγελής έκανε τη σέντρα και ο Μπούνας με συρτό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 21' ο Αγγελής έκανε τη σέντρα στην απέναντι πλευρά για τον Μπούνα, αυτός έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και "έκοψε" την μπάλα για τον Γ. Δωδέκατος, ο οποίος σε κενή σχεδόν εστία με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 25' ο Ι. Καραχάλιος με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στην απέναντι γωνία των διχτύων ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 68' ο Παπαγιαννόπουλος έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό πήρε ύψος και πέρασε πάνω από το σώμα του Νταντή για να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει έτσι το 0-5. Ο νεαρός παίκτης στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Σπερχογείας ευτύχησε να σκοράρει. Στο 73' ο Δημητρίου με ξαφνικό φαλτσαριστό σουτ σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και την έστειλε στην αριστερή γωνία της εστίας του Νταντή κάνοντας έτσι το 0-6. Στο 84' ο Αγγελής με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-7.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Αγγελής (7'), Δούβας (9') Ηρ. Καραχάλιος (11', 58'), Γ. Δωδέκατος (35'), Παπανικολόπουλλος (75') και Ι. Καραχάλιος (80').

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Ρέκκας και οι βοηθοί Ι. Γιαννέτσος, Εκτ. Παναγιωτόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γ. Χριστόπουλος (46' Νταντής), Χαρίτος, Μάλαμας, Ξυδέας, Δούβας (46' Σπανός), Μπουζαλάς (61' λ.τρ. Πύλιος), Μαθιόπουλος, Καρμπαλιώτης, Σκαφιδάς, Νικολακόπουλος, Φατούρος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Παπανικολόπουλος, Βεργόπουλος, Μπάλας (53' Κορομηλάς), Κώστας, Ηρ. Καραχάλιος (59' Κανελλόπουλος), Αγγελής, Ι. Καραχάλιος, Γ. Δωδέκατος (60' Παπαδημητρίου), Μπούνας (46' Παπαγιαννόπουλος).

Διπλά χαρούμενος ο Καλόμαλος

Διπλά χαρούμενος ήταν ο προπονητής της Σπερχογείας Γιώργος Καλόμαλος γιατί πέρα από τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους πόντους που πήρε η ομάδα, το πρωί του Σαββάτου έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά. Η σύζυγος του Μαρία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το δεύτερο της οικογένειας.