Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 11:18

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κύμα αποχωρήσεων, ενώ ετοιμάζεται το νέο διοικητικό σχήμα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κύμα αποχωρήσεων, ενώ ετοιμάζεται το νέο διοικητικό σχήμα

Η αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση της Καλαμάτας φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία, ωστόσο η αβεβαιότητα που υπάρχει στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Στ. Παπαδόπουλου έχει ήδη επιπτώσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Αρκετοί παίκτες λοιπόν έχουν εκφράσει την πρόθεση να φύγουν και μερικοί θεωρούνται ήδη παρελθόν για την Μεσσηνιακή ομάδα. Μετά τους Τσεμπερίδη, Τσατσόπουλο και Κουρέλλα, χθες οριστικοποιήθηκε και η αποχώρηση του Ορέστη Νικολόπουλου ο οποίος θα συνεχίσει στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Ενας βασικός αμυντικός που αφήνει μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα όμως την πρόθεση να αποχωρήσει εξέφρασε και ο Πολ Γουερέ. Μάλιστα ο ικανός μεσοεπιθετικός έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, κάτι που σημαίνει πως – ως ερασιτέχνης στη Γ’ εθνική στην χώρα μας – είναι σε θέση να αποχωρήσει ακόμη και χωρίς την συγκατάθεση της ομάδας.

Οι αφαιρέσεις στο ρόστερ λοιπόν φαίνεται πως θα είναι πολλές και σημαντικές για την Μεσσηνιακή ομάδα, στην οποία πάντως ετοιμάζεται το νέο διοικητικό σχήμα. Χθες το βράδυ μάλιστα είχε προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο όπου θα έδινε το παρών και ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος – ενδέχεται να μην είναι επίσημα μέλος της νέας διοίκησης - θα είναι όμως ο άνθρωπος που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο σχήμα που ετοιμάζεται με ομάδα Καλαματιανών επιχειρηματιών για να αναλάβουν την “Μαύρη Θύελλα”. Η γενική συνέλευση που θα επισημοποιήσει το νέο σχήμα λογικά θα πάει για την άλλα εβδομάδα, μιας και μέχρι χθες δεν είχε καν ανακοινωθεί επίσημα.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Αχαϊκή για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Εκεί όπου μετά την νίκη επί του Λεωνιδίου, η Καλαμάτα είναι στην 3η θέση, έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.