Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 12:49

Θέλει το πρωτάθλημα ο Πανθουριακός, παρά την εμπλοκή Χριστόπουλου στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Θέλει το πρωτάθλημα ο Πανθουριακός, παρά την εμπλοκή Χριστόπουλου στην Καλαμάτα

Η απόφαση του προέδρου του Πανθουριακού Αγαθοκλή Χριστόπουλου να σηκώσει το οικονομικό βάρος στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει από τις 20 Γενάρη στη “Μαύρη Θύελλα”, κάνει πολλούς να πιστέψουν ότι η ομάδα της Θουρίας πετά...λευκή πετσέτα αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική Μεσσηνίας.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος όμως σε ερώτηση της “Ελευθερίας” ξεκαθάρισε ότι η εμπλοκή του στην Καλαμάτα, δεν επηρεάζει τον Πανθουριακό, που συνεχίζει να στοχεύει στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα η ομάδα θα ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου προκειμένου να τερματίσει πρώτη.

Πήρε Κυριακόπουλο, θέλει Μούσα

Ο πρώτος παίκτης που συμφώνησε με τον Πανθουριακό είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος που υπερασπίστηκε πέρυσι την εστία της “Μαύρης Θύελλας”.

Ακόμα ο φιλόδοξος σύλλογος κινείται για την απόκτηση του μεσοαμυντικού Μούσα Γκάι, που δεν μετέχει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις του Τσικλητήρα Πύλου. Στον αντίποδα ο έμπειρος τερματοφύλακας Πάρις Καλλιντέρης, ζήτησε να αποχωρήσει και θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Αγωνιστικά, ο Πανθουριακός μετά την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Απόλλωνα Καλαμάτας απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο και δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά. Ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος προσμένει από τους παίκτες του καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Διότι όπως λέει: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο, είχαμε μείνει στις γιορτές και αυτό μας προβληματίζει πάρα πολύ. Το θετικό είναι ότι δεν παρατήσαμε το ματς μετά το 2-0 και με τη βοήθεια των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο μέρος και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν πήραμε τη νίκη, αλλά μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε”.