Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 16:20

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σταμάτησε ο Μπίζος, πήρε τον Κύπριο Νιόκκα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σταμάτησε ο Μπίζος, πήρε τον Κύπριο Νιόκκα

 

Χωρίς τον Αγγελο Μπίζο θα πορευτεί ο Τσικλητήρας Πύλου στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Ο ικανός αμυντικός απέχει για προσωπικούς λόγους από τις προπονήσεις και έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος, κάτι που για την ώρα δεν έχει συμβεί. Ο Μπίζος είναι από τους καλύτερους παίκτες της Μεσσηνιακής ομάδας με συμβολή και στο επιθετικό κομμάτι (πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι στις στημένες φάσεις) και η αποχώρησή του αφήνει μεγάλο κενό στα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα, ο Τσικλητήρας απέκτησε τον 24χρονο Κύπριο μεσοαμυντικό Ανδρέα Νιόκκα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Α.Ε. Ζακακίου, στη Β’ κατηγορία της Κύπρου. Πρόκειται για το τρίτο χειμερινό απόκτημα μετά τους γκολκίπερ Ακη Χατζηδάκη και Πάρη Καλλιντέρη, αλλά όχι και τελευταίο, αφού γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση επιθετικού.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες του Τσικλητήρα επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις μιας και την Κυριακή υπήρχε ρεπό. Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αρχίζει και πάλι, με τους Πυλιώτες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, να ετοιμάζονται για το εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου Αστέρα Βλαχιώτη.

Εκτός πλάνων είναι ο Δημήτρης Γεωργιάδης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες με τον Διαγόρα Βραχνέικων. Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Σεντεμέντες και Αμπραχαμιάν, που εξέτισαν την ποινή τους.