Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 18:03

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-2: Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία

Γράφτηκε από τον

 

Την εντυπωσιακή παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής συνεχίζει η Ανδρούσα, η οποία το Σάββατο κέρδισε στο “Π. Γεωργανάς” τη Σπερχογεία με 2-1 και παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν 6 λεπτά για να πετύχουν τα δύο γκολ, που αποδείχθηκαν αρκετά ώστε να φύγουν νικητές στην προχθεσινή αναμέτρηση. Με το παραπάνω τρίποντο εδραιώθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη η Σπερχογεία για άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα της δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1 γρήγορα, όμως το γκολ δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από την Ανδρούσα, που θα βοηθούσαν ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 60’ με σουτ του ο Χαρμπίλα και δύο λεπτά μετά ο Γεωργιόπουλος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2. Στο 66’ ο Ηρ. Καραχάλιος με σουτ μείωσε σε 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γιαννέτσο.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μπαλαούρας, Βεργόπουλος, Μπάλλας, Παπαγιαννόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Φωτιάδης, Αγγελής (85’ Παπαδημήτριου), Μπούνας (79’ Ι. Καραχάλιος), Γιακουμής.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κακογιάννης (67’ Γ. Καλογερόπουλος), Βαβαρούτσος, Βασιλογιαννακόπουλος, Γκούνης, Τσώνης, Δασκαλάκης, Γεωργιόπουλος, Βλαχόπουλος (79’ Κάλλας), Αντ. Καλογερόπουλος (59’ Τσέλα), Χαρμπίλας (72’ Θεοδωρόπουλος).