Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 14:20

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Εδώ και ένα μήνα κάναμε προπόνηση από 7 έως 10 άτομα”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Ο πρώην προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος μίλησε στην “Ελευθερία” για τους λόγους του διαζυγίου με την επί 4 χρόνια ομάδα του.

Χαρακτηριστικά ο 40χρονος τεχνικός επισήμανε: “Υπήρχαν πολλά προβλήματα. Από τα Χριστούγεννα και μετά το ρόστερ της ομάδας είχε μικρύνει πολύ. Εδώ και ένα μήνα κάναμε προπόνηση από 7 έως 10 άτομα. Αλλάζαμε τρία γήπεδα την εβδομάδα. Πώς να μπορεί να δουλέψει με αυτές τις συνθήκες ένας προπονητής ότι και να του παρέχει η διοίκηση”. Ο Γ. Αργυρόπουλος ξεκαθαρίζει πάντως ότι: “Δεν αποποιούμαι των ευθυνών. Εχω πει ότι όταν δεν πάει καλά η ομάδα, δεν μπορούν να αποχωρήσουν οι παίκτες, αλλά ο προπονητής. Κάτι έπρεπε να αλλάξει. Θέλω πραγματικά ο Πανθουριακός να βρει το δρόμο του και να έχει υψηλούς στόχους”.

Κλείνοντας ο κ. Αργυρόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αγαθοκλή Χριστόπουλο για τη συνεργασία και ευχήθηκε ο διάδοχός του να συνεχίσει τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα μαζί τους τα 4 χρόνια στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αγαθοκλή Χριστόπουλο και όλα τα μέλη της διοίκησης. Να ευχηθώ στο διάδοχό μου, όποιος και να είναι αυτός, να συνεχίσει την καλή πορεία και την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει για να βρεθεί ο Πανθουριακός εδώ που έχει βρεθεί. Να υπηρετήσει με πάθος και αξιοπρέπεια το έμβλημα του συλλόγου, όπως έκανα και εγώ”.