Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 18:28

“Κρέμασε” τα παπούτσια του ο Οθωνας Εμμανουήλ

Γράφτηκε από τον
“Κρέμασε” τα παπούτσια του ο Οθωνας Εμμανουήλ

 

Το τελευταίο παιχνίδι ήταν για τον Οθωνα Εμμανουήλ το μπαράζ ανόδου της Β’ τοπικής μεταξύ της Καλλιθέας και του Ηρακλή Κυπαρισσίας την περασμένη Κυριακή.

Σε ηλικία 33 ετών ο Εμμανουήλ θα “κρεμάσει” τα παπούτσια του, μιας και όπως μας είπε εντός των προσεχών μηνών θα αναχωρήσει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αμερική!

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός θα ήθελε σαφώς να κλείσει την καριέρα του με μια επιτυχία, όπως θα ήταν η άνοδος με την Καλλιθέα στην Α1 τοπική, όμως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το εισιτήριο της ανόδου πήγε στην ομάδα της Κυπαρισσίας.

Μάλιστα ο Εμμανουήλ έχασε κλασική ευκαιρία στο 14’ όταν το κοντινό πλασέ που επιχείρησε, ύστερα από σέντρα του Δούνια, απέκρουσε ενστικτωδώς ο Πανταζέλος.

Ο Εμμανουήλ εκτός από την Καλλιθέα έχει αγωνιστεί σε αρκετές ακόμη ομάδες τόσο στην Α’ τοπική όσο και παλιότερα στη Δ’ εθνική.

Εχει φορέσει τη φανέλα του Τέλλου Αγρα, του Τσικλητήρα Πύλου, του Εθνικού Μελιγαλά, του Απόλλωνα Πεταλιδίου, του Μιλτιάδη και άλλων ομάδων.

Στην κάτω φωτογραφία ο Οθωνας Εμμανουήλ είναι με τον επιθετικό του Ηρακλή Κυπαρισσίας Νίκο Κόλλια, που με δικό του γκολ από το σημείο του πέναλτι στο 111' της παράτασης έκρινε το μπαράζ ανόδου.