Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 14:43

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-3: Πλούσιο θέαμα και χορταστική ισοπαλία (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-3: Πλούσιο θέαμα και χορταστική ισοπαλία (φωτό)

Ωραίο ποδόσφαιρο με έξι γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες πρόσφεραν ο Απόλλωνας Καλαμάτας και η Κυπαρισσία σε όσους βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με το... χορταστικό 3-3, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια καλή χρονιά και για τους δύο.

Ετσι ο Απόλλωνα τερμάτισε στην 5η θέση με 54 βαθμούς και στην 7η ολοκλήρωσε τη σεζόν ο ΑΟΚ, με τρεις λιγότερους βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και αιφνιδίασαν την καλαματιανή ομάδα...

Μόλις στο 1’ ο Χρονόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο προωθημένος Μιτρόφ με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 10’ η Τριφυλιακή ομάδα πέτυχε και δεύτερο γκολ με δυνατό σουτ του Διονύση Γεωργιόπουλου, ο οποίος άφησε πίσω τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Το 0-2 έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου, με τον Απόλλωνα να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Αλεξόπουλο για να μειώσει.

Στο 22’ ο ΑΟΚ είχε καλό σουτ του Κωνσταντόπουλου που απέκρουσε ο Μπαχράμης.

Στο 32’ οι τυπικά γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με κοντινό πλασέ του Αντεμάι που έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα.

Στο 35’ ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Βατσής ως οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα.

Πέντε λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ και του Απόλλωνα ως οφσάιντ με τον Γκελγκέρια.

Στο δέκατο λεπτό του δευτέρου μέρους οι “κυανόλευκοι” πήραν και πάλι... αέρα δύο τερμάτων όταν ο Λαχανάς τροφοδότησε τον Βατσή και εκείνος αφού πέρασε και τον Μπαχράμη έκανε με πλασέ σε κενή εστία το 1-3.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου που είχε την εδαφική υπεροχή πίεσε την εστία του Αθανασόπουλου και μείωσε εκ νέου σε 2-3 στο 63’ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μανωλόπουλου.

Στο 75’ ο Απόλλωνας έφερε το ματς στα ίσια (3-3) με κεφαλιά του πρώτου του σκόρερ Βαγγέλη Αλεξόπουλου μετά από σέντρα του Τσουλάκου.

Στο 82’ ο Κακαλής αστόχησε σε τετ α τετ, ενώ στο 87’ ο Κωνσταντόπουλος μετά από ωραία ενέργεια έδωσε στον Δημητρακάκη που σκόραρε με πλασέ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Βοσνάκη και Γάκη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Μανωλόπουλος, Κουντάνης (65’ Παπαδέας), Λαγωνικάκος (30’ Παυλάκος), Παλιατσέας, Βασιλόπουλος, Αντεμάι, Τσουλάκος, Αλεξόπουλος, Γκελγκέρια.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Χρονόπουλος, Κωνσταντόπουλος (88’ Ντέντα), Βατσής, Σπυρόπουλος, Λαχανάς (78’ Δημητρακάκης), Γεωργιόπουλος.