Σάββατο, 21 Ιούλιος 2018 13:06

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Φλερτ” με Νίκο Λιόλιο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ:  “Φλερτ” με Νίκο Λιόλιο

Ελεύθερος έμεινε την Τρίτη  από την Καλαμάτα ο Νίκος Λιόλιος και το Διαβολίτσι είναι μία από τις ομάδες που... “φλερτάρουν” με τον 27χρονο αμυντικό.

Ο φιλόδοξος σύλλογος έχει έρθει σε επαφή με τον πρώην ποδοσφαιριστή της “Μαύρης Θύελλας”, χωρίς ωστόσο να έχει επέλθει ακόμα συμφωνία. Το θέμα πάντως παραμένει ανοιχτό, μιας και ο Λιόλιος είναι ένας ένας παίκτης με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, που θα κάνει τη διαφορά στην Α’ τοπική.  Στο “στόχαστρο” βρίσκεται ακόμα και  ένας ακόμα μεσοεπιθετικός από ομάδα Γ’ εθνικής. Το Διαβολίτσι μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει τους Μπαστακό, Σταματελόπουλο, Κάνιστρα από τον Πάμισο, τον Πάλια από την Ομόνοια και τον Τζανετέα από τον Τέλλο Αγρα.  Αντίθετα έχουν αποχωρήσει οι Ηλιόπουλος, Τσώνης και Παπαγεωργίου.
Οσον αφορά τις ανανεώσεις, εφτά παίκτες έχουν δώσει τα χέρια με τη διοίκηση και έξι βρίσκονται σε συζητήσεις. Στην πρώτη κατηγορία είναι οι Ζάκκας, Τσουκαλάς, Πιτσιλής, Μπαλόπουλος, Κρεμμύδας, Κωνσταντακόπουλος και Κουλόπουλος. Σε εκκρεμότητα οι Εμμανουήλ, Βορίλας, Μαυροειδάκος, Παπαδόγιαννης, Παναγιώτης και Παύλος Σουλαντίκας. Από το αποτέλεσμα των επαφών, θα ξεκαθαρίσει και αν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.