Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 20:31

Βγήκε ο αντίπαλος της Καλαμάτας στο κύπελλο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Βγήκε ο αντίπαλος της Καλαμάτας στο κύπελλο Μεσσηνίας


Με το νικητή του αγώνα Χανδριναϊκός – Α.Ε. Αβίας θα αναμετρηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου σε νοκ – άουτ ματς η Καλαμάτα  για τη β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπως προέκυψε από τη σημερινήκλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας.  Η “Μαύρη Θύελλα” θα είναι γηπεδούχος.


Αυτό δεν θα είναι πάντως το πρώτο επίσημο ματς για την Καλαμάτα, μιας και την προσεχή Κυριακή θα φιλοξενηθεί από την Κόρινθο 2006 σε νοκ – άουτ ματς για το κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο μετέχουν από φέτος και οι κυπελλούχοι των Ενώσεων! Η Καλαμάτα θα λάβει μέρος δηλαδή σε δύο κύπελλα, μιας και εκ των υστέρων ενημερώθηκε ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και στο τοπικό κύπελλο.  
Ως εκ τούτου η Ενωση προχώρησε σήμερα σε συμπληρωματική κλήρωση για να λάβει μέρος στο θεσμό και η “Μαύρη Θύελλα”.
Θυμίζουμε ότι και πέρυσι η “Μαύρη Θύελλα” είχε μπει από το... παράθυρο στο κύπελλο Μεσσηνίας, όπως και ο Τσικλητήρας Πύλου διότι η ΕΠΟ καθυστέρησε να αποφασίσει όσον αφορά τη διοργάνωση που θα παίξουν οι ομάδες της Γ’ εθνικής. Η διαφορά όμως ότι πέρυσι δεν υπήρχε κύπελλο Ελλάδας.
Αγωνιστικά, η Καλαμάτα έδωσε την Κυριακή ως γνωστόν το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας με αντίπαλο τη Σπάρτη και πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Λαθύρη, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον σκόρερ και τον Ρόνι Κάρλος. Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλπυ κέρδισαν τις εντυπώσεις απέναντι σε μια ομάδα Β’ εθνικής και δείχνουν να βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
 Το μοναδικό αρνητικό είναι ο τραυματισμός του Τσόπελα, που ενδέχεται να του στερήσει τη συμμετοχή στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Κόρινθο 2006.