Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 15:12

ΕΡΑΝΗ: “Τιμή μας που θα παίξουμε με την Καλαμάτα”, λέει ο Κώστας Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Από την κάτοχο του τροπαίου Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή η Εράνη στο πλαίσιο της β’ φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η τριφυλιακή ομάδα είχε ζητήσει από τη “Μαύρη Θύελλα” να γίνει το ματς στα Φιλιατρά αλλά το αίτημα της δεν έγινε αποδεκτό. Ετσι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεθαύριο στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για μια θέση στους “8” του κυπέλλου. Ο Κώστας Λυμπερόπουλος μιλώντας στην “Ε” για το ξεχωριστό αυτό ματς για την Εράνη ανέφερε ότι: “Μόνο κέρδος έχουμε από αυτό το ματς. Είναι τιμή μας που θα παίξουμε με την Καλαμάτα, τη μεγάλη ομάδα του νομού. Θα αποκομίσουμε πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ότι βγει”, καταλήγει ο προπονητής της Εράνης, η οποία στην προηγούμενη φάση απέκλεισε σε διπλές αναμετρήσεις τον Πανθουριακό,

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Παπαδήμος συμμετέχει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας και υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία, όπως και ο Γκρέτσα Αλμπάν, μιας και εκδόθηκε το δελτίο του. Το ίδιο ισχύει και για τον νεοαποκτηθέντα Νίκο Χρονόπουλο. Αντίθετα δεν θα είναι διαθέσιμος ο διεθνής Αλβανός στόπερ Βίκτορ Μεμά, που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες. Από εκεί και πέρα, ο Κ. Λυμπερόπουλος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Μεϊντάνης και Γιαννακόπουλος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.