Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 13:01

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-4: Πέρασε εύκολα από την Κεφαλλονιά (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν φανερή από τα πρώτα λεπτά του χθεσινού αγώνα στην Κεφαλλονιά, με την Καλαμάτα να κερδίζει εύκολα με 4-0 τον ΑΟ Εικοσιμίας και να κάνει το 3 στα 3 στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Μάλιστα το σκορ διαμορφώθηκε στα 26 πρώτα λεπτά του αγώνα όταν η Καλαμάτα πέτυχε 4 γκολ με τους Γιόνδη (2) και Φουάση (2) και στην συνέχεια έριξε ταχύτητα για να μείνει το 4-0 μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Η Καλαμάτα έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή, όπου έχει πλέον συγκάτοικο μόνο τον Παναργειακό, ο οποίος στο χθεσινό ντέρμπι στο Αργος νίκησε με 1-0 τον Ασπρόπυργο.

Η συνέχεια περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι Καλαμάτα – Παναργειακός, την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την συνέχεια.

Καθάρισε γρήγορα και έριξε ρυθμό

Η Καλαμάτα καθάρισε πολύ γρήγορα το χθεσινό παιχνίδι στην Κεφαλλονιά και στην συνέχεια έριξε ρυθμό. Μόλις στο 3’ ο Φουάσης από πάσα του Μίνγκα πέτυχε το 0-1 ενώ στο 7’ ο Γιόνδης με σουτ σημείωσε το 0-2 δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην Μεσσηνιακή ομάδα.

Στο 16’ μετά από σέντρα του Γιόνδη ο Φουάσης με κεφαλιά πέτυχε το 0-3 και το σκορ έκλεισε στο 26’ ο Γιόνδης διαμορφώνοντας το 0-4 και πετυχαίνοντας και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιόνδης είχε ένα δοκάρι στο 55’, συνολικά όμως η Καλαμάτα κατέβασε το ρυθμό διατηρώντας το σκορ στο 4-0.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: Κουστουμπάρδης, Μπάμπης, Στεφανάτος (25′ Κορσιάνος), Δ. Πολλάτος, Φωκάς, Λυκούδης (67′ Αλ. Πολλάτος), Μπούσι, Ντεντλάλα (75′ Μανέντης), Χασάι (46′ Ζαμπαύτης), Κόμητας, Πολυδωράτος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Αλιατίδης (85′ Μπίζος), Βοσκόπουλος, Αντωνιάδης, Πινδώνης, Φουάσης, Μαστραντωνάκης (70′ Ζαχαρόπουλος), Μίνγκας (65′Λαθύρης), Γιόνδης (75′ Αθανασόπουλος).

Γ. Χριστόπουλος: “Σημαντική νίκη, σκεφτόμαστε πλέον τον Παναργειακό”

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη ο προπονητής της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος που πλέον σκέφτεται το ντέρμπι με τον Παναργειακό που ακολουθεί.

“Ηταν μια σημαντική νίκη. Δεν κάναμε λάθη, είμαστε πειθαρχημένοι, είχαμε αγωνιστικότητα ενώ το ότι προηγηθήκαμε νωρίς μας απελευθέρωσε. Παίξαμε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα. Είναι σημαντικό ότι πετύχαμε την τρίτη νίκη σε τρία μας με τα δύο να είναι εκτός έδρας. Πλέον σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Παναργειακό”.