Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 20:10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-1: Δεύτερη σερί νίκη για τους “ερυθρόλευκους”

Γράφτηκε από τον

 

Δεύτερη σερί νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Ανάληψης, που επικράτησε στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, της Α.Ε. Αβίας με 2-1.

Ηταν η πρώτη εντός έδρας νίκη στην ιστορία της στην Α’ τοπική, για τους ερυθρόλευκους, αλλά δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα. Είχε πετύχει την πρώτη, την περασμένη Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της με την Ομόνοια.

Η ομάδα της Ανάληψης, μπορεί να μην προσφέρει ποδοσφαιρικό θέαμα, αλλά φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η κατάκτηση βαθμού ή βαθμών σε κάθε παιχνίδι, ώστε να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για να μπορέσει να υλοποιήσει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Η αλλαγή στο πάγκο της ομάδας, με την έλευση του Σπύρου Τσίκινη έχει αλλάξει η εικόνα της, έχει γίνει πιο ανταγωνιστική και προσπαθεί για να εξασφαλίσει σε κάθε ματς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Α.Ε Αβίας, σε ένα ακόμη παιχνίδι, μπήκε νωθρά και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι στο πρώτο 45λεπτο. Στο β’ ημίχρονο, αντέδρασε μόλις δέχτηκε το 2ο γκολ, όπου μείωσε αρχικά σε 2-1 και από εκεί και πέρα επιδίωξε να φύγει από τη Μεσσήνη, με ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως ο πιο δραστήριος παίκτης της, σε αυτό το διάστημα ο Σπύρος Γεωργουλέας, που κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1, είχε άλλες δύο καλές στιγμές για να σκοράρει, αλλά δεν κατόρθωσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τσούλου, όπου και σε κάποιες άλλες φάσεις, οι συμπαίκτες του και έτσι δεν μπόρεσε όπως στο προηγούμενο με την Ανδρούσα να φτάσει έστω στην ισοφάριση. Γενικά πλήρωσε την παρουσία του α’ ημιχρόνου, αλλά και το γεγονός ότι δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Τα γκολ

Στο 40’ ο Αβιζιώτης προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ, όμως στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Καλογερόπουλος και με προβολή πριν τη γραμμή του τέρματος την “έσπρωξε” στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0.

Στο 70’ ο Πολίτης με ατομική προσπάθεια και σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 73’ ο Κ. Κορμπής έκανε τη σέντρα και ο Γεωργουλέας με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Δ. Ανδρεάδης (75’ Μοσχίδης), Αγγ. Ανδρεάδης, Σωτηριάδης, Ζερβάκος, Π. Γιαννόπουλος, Πολίτης, Καλογερόπουλος (90’ Μιχαλόπουλος), Θεοδωρακόπουλος (60’ Πατσιώτης), Παπαβασιλόπουλος, Αβιζιώτης (85’ Καραματσούκης).

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος (46’ Μπεκιάρης), Γ. Βαβαρούτσος, Αθ. Καρδάσης, Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Ψαρρέας (75’ Αλντέσκου), Κ. Κορμπής, Κωνσταντόπουλος, Μητσέας (46’ Γεωργουλέας), Δ. Κορμπής (80’ Ε. Βαβαρούτσος), Γεωργίκος.