Δευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 20:05

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Σημαντικός βαθμός για τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλος με 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας που διεξήχθη χθες στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, ανάμεσα στη γηπεδούχο Α.Ε. Αβίας και τον Πανθουριακό.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο και να παίρνουν και προβάδισμα στο σκορ και την ομάδα του Κάμπου να παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική στην επανάληψη και να φτάνει στην ισοφάριση σχεδόν 20 λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους.

Η ομάδα της Θουρίας πήρε κεφάλι στο σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου. Συγκεκριμένα στο 35’ ο Ζώτος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Σε αυτό το διάστημα ο ίδιος δύο φορές και οι Κανανάι, Οδεμισιώτης, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Η Α.Ε. Αβίας είχε μια καλή στιγμή για γκολ στο 41’ όταν ο Π. Καρδάσης επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ όμως ο Σταθάς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο β’ μέρος έγινε πιο απειλητική και κατόρθωσε στο 60’ να ισοφαρίσει. Ο Δ. Κορμπής ανατράπηκε από τον Σταθή και αμέσως ο διαιτητής Σκόρδος σφύριξε το πέναλτι. Ο Δ. Κορμπής ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στη συνέχεια ο Κ. Κορμπής είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν ήταν ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια. Στο 70’ σούταρε για να αποκρούσουν σχεδόν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί και 5 λεπτά μετά προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, όμως απέκρουσε ο Σταθάς.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Βαβαρούτσος, Αθ. Καρδάσης, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Κ. Κορμπής, Γ. Καρδάσης, Π. Καρδάσης (62’ Πολυμενέας), Δ. Κορμπής, Γεωργίκος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Μωραγιάννης (60’ λ.τρ. Αντωνίου), Παντσιώτης, Κοστρίβας, Οδεμισιώτης, Καράμπελας, Ζώτος (70’ λ.τρ. Ξεροβάσιλας), Μουστάκας, Μπιτσάνης, Φωτιάδης, Κανανάι.