Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 14:51

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Να σταθούμε αξιοπρεπώς”, λέει για το ματς με την Καλαμάτα ο Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ:  “Να σταθούμε αξιοπρεπώς”, λέει για το ματς με την Καλαμάτα ο Ηλιόπουλος

Την πρωτοπόρο του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής Καλαμάτα θα υποδεχτεί ο Πάμισος την Κυριακή σ’ ένα ματς που είναι το απόλυτο αουτσάιντερ.

Η “Μαύρη Θύελλα” έχει 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ, ενώ η ομάδα της Μεσσήνης μετρά μόλις 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Επιπλέον ο Πάμισος δεν συμπληρώνει ούτε 18άδα, ενώ επί της ουσίας δεν έχει διοίκηση, αλλά και χρήματα. Ο αρχηγός των “πρασίνων” Ηλίας Ηλιόπουλος σχολιάζοντας στην “Ελευθερία” την κυριακάτικη μονομαχία παραδέχεται ότι: “Παίζουν δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά στην ποιότητα, αλλά και στην ποσότητα του ρόστερ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και στόχος μας είναι να σταθούμε αξιοπρεπώς. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να συμπαρασταθεί σε μια ομάδα, που αποτελείται από ντόπιους παίκτες”.
Ο Ηλιόπουλος εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο ματς με τον Ασπρόπυργο, όπως και ο Μωράκης και θα είναι στη διάθεση του Μιχάλη Φασουλή. Δύσκολα όμως θα προλάβει την Καλαμάτα ο τραυματίας Δημητρακόπουλος, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του επίσης τραυματία Αριστομενόπουλου.  Τέλος να σημειωθεί ότι ο Πάμισος με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι θα λειτουργήσει την Κυριακή η εξέδρα των φιλοξενούμενων και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη οδό Ελευθερίας (κλειστό γυμναστήριο).  Οι “πράσινοι” προσμένουν από τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσήνης να δώσει δυναμικό “παρών” και να ενισχύσει τον Πάμισο στο πιο δύσκολο ματς της σεζόν.