Παρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 14:04

A.E. ΜΑΝΗΣ: Πρόγραμμα - “βουνό” με Απόλλωνα, Διαβολίτσι και “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
A.E. ΜΑΝΗΣ: Πρόγραμμα - “βουνό” με Απόλλωνα, Διαβολίτσι και “Μαύρη Θύελλα”

 

Ξεκούραστο τρίποντο με τον Α.Ο. Φαραί απέσπασε η Α.Ε. Μάνης την 10η αγωνιστική και ισοβαθμεί πλέον με την Ανδρούσα στην 7η θέση της Α’ τοπικής.

Οι νεοφώτιστοι πήραν ανάσες ενόψει του απαιτητικού προγράμματος του Δεκεμβρίου, που περιλαμβάνει τα διαδοχικά ματς με τους πρωτοπόρους, αλλά και το δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με τη “Μαύρη Θύελλα”.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΜ θα παίξει την Κυριακή στο Ασπρόχωμα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και στις 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Τρεις μέρες αργότερα θα δώσει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τη ρεβάνς του 1-0 στο πρώτο ματς με την Καλαμάτα.

Η χρονιά ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου με την Ανδρούσα στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας.Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος ημιτελικός με την Καλαμάτα θα γίνει τελικά στις 19 Δεκεμβρίου (όπως και το Απόλλωνας – Τσικλητήρας) αντί για τις 12 Δεκεμβρίου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Κεράνης: “Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, αλλά πάμε για τη νίκη”

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας είναι το πρώτο στη σειρά εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Α.Ε. Μάνης και ο Φραγκίσκος Κεράνης με δηλώσεις του στην “Ελευθερία” δεν κρύβει την επιθυμία για νίκη, παρότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση και είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα.

“Θα το αντιμετωπίσουμε όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια, παρότι έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας. Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, αλλά πάμε για τη νίκη. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά και εμείς θέλουμε να παίξουμε επιθετικά και να κάνουμε το παιχνίδι μας”., λέει ο προπονητής της Μάνης που σ’ ένα ακόμα ματς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τζίφα, Μιχαλέα, Χατζηπαναγιώτη. Ακόμα ο Ηλίας Δουρούμης έχει χτύπημα στο μεγάλο δάκτυλο και υπάρχουν φόβοι για οστικό οίδημα. Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φετάχου που προέρχεται από θλάση.