Κυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 10:38

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Θέλει άνετη νίκη με Α.Ο. Εικοσιμίας πριν το ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

 

Σήμερα η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες συνδυάζοντας καλή μπάλα και αποτέλεσμα.

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Αστέρα Βλαχιώτη, η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (1.30 μ.μ.) τον ουραγό του 8ου ομίλου ΑΟ Εικοσιμίας και θα είναι φυσικά το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης.

Παράλληλα οι Μεσσήνιοι θα έχουν σήμερα το μυαλό τους και στο ντέρμπι του Ασπρόπυργου με τον Παναργειακό, των δυο ομάδων δηλαδή που τους ακολουθούν στην βαθμολογία.

Η Καλαμάτα είναι στο +3 από τον Παναργειακό και στο +4 από τον Ασπρόπυργο, οπότε σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει η ίδια τους 3 βαθμούς και στην συνέχεια να περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του ομίλου, ώστε να δει πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία, εν όψει μάλιστα του αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον Παναργειακό στο Αργος.

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Χριστόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Μάρκοβιτς, Αντωνιάδη, αλλά και στους τιμωρημένους Αλιατίδη και Φουάση. Οι δύο τελευταίοι θα εκτίσουν την ποινή τους και θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναργειακό, το οποίο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα προλάβει και ο Μάρκοβιτς.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ στο πέταλο και 10 ευρώ στη νότια εξέδρα.