Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 15:49

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: “Θέλουμε τρεις νίκες για την παραμονή”, εκτιμά ο Διονύσης Πουλής

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: “Θέλουμε τρεις νίκες για την παραμονή”, εκτιμά ο Διονύσης Πουλής

Μετά την Ανδρούσα, η Α.Ε. Αβίας νίκησε το Σάββατο και τον Ολυμπιακό Ανάληψης με σκορ 1-0 και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Κάμπου πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος δύο σερί νίκες και αισιοδοξεί ότι θα πετύχει την παραμονή στην Α’ τοπική. Η Α.Ε. Αβίας έχει ένα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό Ανάληψης και τρεις από την Ομόνοια, που βρίσκονται στις ανεπιθύμητες δύο τελευταίες θέσεις.

“Θέλουμε τουλάχιστον 3 ακόμα νίκες (σ.σ. χωρίς να υπολογίζεται αυτή στα χαρτιά με το Φαραί)για την παραμονή. Πιστεύω ότι η ζώνη θα πάει γύρω στους 30 βαθμούς. Είναι εφικτός στόχος, αν συνεχίσουμε να έχουμε και μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις”, εκτιμά ο Διονύσης Πουλής.

Ο προπονητής της Αβίας θεωρεί ότι με την απόκτηση του γκολκίπερ Φίλιππου Μάρη, η ομάδα του βρήκε αμυντική ισορροπία και κράτησε το μηδέν σε δύο σερί παιχνίδια. Η συνέχεια περιλαμβάνει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Εράνη και Τέλλο Αγρα, στις οποίες η Αβία αν και αουτσάιντερ θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Το θετικό είναι ότι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις οι Γεωργαντάς, Πολυμενέας, Βαβαρούτσος και το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Κωνσταντόπουλος που έχει υποστεί διάστρεμμα. Από εκεί και πέρα, στην Αβία προσμένουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο του Κάμπου ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο “σπίτι” της και να έχει τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου στα τελευταία κρίσιμα ματς της σεζόν. Εκτιμάται ότι αυτό θα συμβεί τον Μάρτιο.