Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 11:48

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τελευταίο ματς με Παναρκαδικό, με το μυαλό στα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τελευταίο ματς με Παναρκαδικό, με το μυαλό στα μπαράζ ανόδου

 

Με την πορεία που είχε φέτος στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος η Καλαμάτα, πολλοί φίλοι της ονειρεύονταν ότι το σημερινό τελευταίο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό (4 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) θα αποτελέσει μια φιέστα, μια γιορτή ανόδου για την Μεσσηνιακή ομάδα.

Ωστόσο, κάποιες απρόσμενες απώλειες βαθμών (π.χ. Μανδραϊκός, Καταστάρι) που έγιναν αιτία να ψαλιδιστεί η διαφορά και κυρίως το βαρύ 5-0 στον Ασπρόπυργο, έριξαν την Καλαμάτα από την κορυφή.

Ετσι ο Ασπρόπυργος σήμερα αναμένεται να κερδίσει εντός έδρας την αδύναμη Ενωση Λέρνας και να πάρει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο, την ώρα που η Καλαμάτα θα ψάχνει μια νίκη γοήτρου απέναντι στον Παναρκαδικό έχοντας το μυαλό στα μπαράζ ανόδου.

Σε αναμονή της κλήρωσης

Οι αγώνες μπαράζ όπως φαίνεται θα γίνουν μετά το Πάσχα. Συγκεκριμένα οι πρώτοι αγώνες πάνε για την Κυριακή 5 Μαΐου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα γίνουν οι επαναληπτικοί. Θυμίζουμε ότι στα μπαράζ θα συμμετέχουν οι 8 ομάδες που θα πάρουν τη δεύτερη θέση στους 8 ομίλους. Θα γίνει κλήρωση, πιθανότατα την Μεγάλη Εβδομάδα όπου θα αναδειχθούν τα τέσσερα ζευγάρια. Τα δύο θα συγκροτηθούν από τις δευτεραθλήτριες των ομίλων 1,2,3 και 4 και τα άλλα δύο από τις δευτεραθλήτριες των ομίλων 5,6,7 και 8 όπου είναι η Καλαμάτα.

Οι δύο πιθανοί αντίπαλοι των Μεσσήνιων είναι γνωστοί και είναι ο Αιολικός και ο Διαγόρας Ρόδου που είναι σίγουρα δεύτεροι στον 6ο και 7ο όμιλο. Στον 5ο όμιλο γίνεται μάχη για τις τρεις πρώτες θέσεις μεταξύ Ιεράπετρας, Εθνικού και Ιωνικού και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Πρώτη είναι η Ιεράπετρα με 47 και ακολουθούν Ιωνικός και Εθνικός με 44 βαθμούς. Τελευταία αγωνιστική υπάρχει ντέρμπι Ιεράπετρα - Εθνικός και ο Ιωνικός παίζει εκτός με τον αδιάφορο Ατσαλένιο.