Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 16:19

Μανωλάς: Πόσα του δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον θέλει και η Ατλέτικο

Γράφτηκε από τον
Μανωλάς: Πόσα του δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον θέλει και η Ατλέτικο

Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πενταετές συμβόλαιο, την ώρα που οι Ισπανοί βάζουν και την Ατλέτικο στο κόλπο της διεκδίκησής του.

Ένα καυτό καλοκαίρι προβλέπεται για τον Κώστα Μανωλά, αφού όσο πλησιάζουμε σε αυτό τόσο πληθαίνουν τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Ρόμα και να συνεχίζει σε άλλα λημέρια την καριέρα του. Το τελευταίο διάστημα το όνομα του είχε συνδεθεί περισσότερο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι του Μάντσεστερ φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν την ρήτρα των 35 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του για να τον αποκτήσουν.

Παράλληλα, ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για επίσημη πρόταση που έχει κατατεθεί ήδη στην πλευρά του παίκτη. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Κώστα Μανωλά με συνολικές απολαβές 25 εκατομμυρίων ευρώ (πέντε εκατομμύρια ετησίως).

Την ίδια ώρα η "As" προσθέτει ακόμα μία ομάδα που διεκδικεί τον 28χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Πρόκειται για την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία αναζητά στην αγορά τον αντικαταστάτη του Γοδίν. Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ίντερ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Έτσι, ο Σιμεόνε αναζητά ένα παίκτη ο οποίος θα αποτελέσει βασικό στέλεχος στην άμυνα της. Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην λίστα του Αργεντινού κόουτς είναι και ο Κώστας Μανωλάς με την ρήτρα των 35 εκατομμυρίων ευρώ να μη φαίνεται ικανή να δημιουργήσει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Μανωλάς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Πηγή: sport24.gr