Κυριακή, 18 Αύγουστος 2019 16:32

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Επέστρεψε ο Τσάνι, σήμερα η “πρώτη”

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Επέστρεψε ο Τσάνι, σήμερα η “πρώτη”

Παίκτης του Ακρίτα Κορώνης θα είναι τη νέα σεζόν ο Μάρκο Τσάνι, ο οποίος έλειπε στο εξωτερικό.

Η επιστροφή του προσφέρει μια αξιόπιστη λύση στη μεσαία γραμμή για τον Σπύρο Τσίκινη (φωτό), ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τον Σαντιάγκο Χοτζόλι που επίσης βρισκόταν εκτός Ελλάδας. Ετσι η Κορώνη μετρά ουσιαστικά πέντε προσθήκες, καθώς ως γνωστόν έχει αποκτήσει ακόμα τον έμπειρο αμυντικό Αγγελο Μπίζο από την Καλαμάτα, τον μεσοεπιθετικό Φώτη Γεωργιόπουλο από τον Ολυμπιακό Ανάληψης και τον τερματοφύλακα Θοδωρή Σταθά από τον Πανθουριακό.

Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Σπύρος Πιχιγιόνι, Θεόδωρος Δασκαλάκης και Χρήστος Μαραβέλας. Η Κορώνη θα στηριχθεί στους παίκτες που τον οδήγησαν στην άνοδο – επιστροφή στην Α’ τοπική, αλλά και σ’ έναν έμπειρο τεχνικό που ανέλαβε τα ηνία αυτό το καλοκαίρι. Ο Σπ. Τσίκινης αισιοδοξεί ότι ο Ακρίτας θα μπορέσει να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής. Να σημειωθεί ότι η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού θα γίνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή


Δύο φιλικά

Η Κορώνη θα ξεκινήσει σήμερα Κυριακή  την προετοιμασία για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μεσσηνίας. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Κορώνης. Δέκα μέρες αργότερα (28 Αυγούστου) ο Ακρίτας θα δώσει στη Μεσσήνη και το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την πρώην ομάδα του Σπ. Τσίκινη, τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Θα ακολουθήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (δεν έχει οριστικοποιηθεί η μέρα) το φιλικό με τη Θύελλα Χαρακοπιού.