Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2019 11:20

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στην Τρίπολη για την πρόκριση σήμερα με Α.Ε. Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον

 

Την επίσημη φετινή πρεμιέρα της θα κάνει σήμερα η Καλαμάτα!. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραϊσκάκης σε νοκ άουτ αγώνα της δ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδα με στόχο να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” του Αστέρα στην Τρίπολη. Η Μεσσηνιακή ομάδα είναι γηπεδούχος αλλά μετακομίζει στην Τρίπολη για το ματς καθώς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού υπάρχει το γνωστό πρόβλημα στατικότητας ενώ στο Δημοτικό Στάδιο ο τάπητας δεν είναι ακόμη έτοιμος, μετά τη σπορά που έγινε πρόσφατα.

Η ομάδα της Αρτας πέρυσι συμμετείχε στην Football League, τερμάτισε στην 10η θέση και φέτος συμμετέχει στην Super League 2. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΑΕ Καραϊσκάκης αγωνιζόταν πέρυσι ο Βουκμίροβιτς (17 συμμετοχές) που φέτος μεταγράφηκε στην Καλαμάτα.

Οι Μεσσήνιοι άφησαν καλές εντυπώσεις στο τελευταίο φιλικό (0-0 με Απόλλωνα στη Ριζούπολη) και σήμερα θα ψάξουν για την πρόκριση απέναντι σε ένα αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή η Καλαμάτα ξεκινά τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα της Football League. Στην πρεμιέρα θα παίξει εκτός έδρας με το Αιγάλεω (3 μ.μ.) σε ένα ματς που θα έχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η αποστολή

Η αποστολή της Καλαμάτας αναχώρησε χθες το απόγευμα για την Τρίπολη, όπου και διανυκτέρευσε. Ο Βασίλης Βούζας έχει πάρει μαζί του τους ποδοσφαιριστές: Στεφανάκο, Πάντο, Κωνσταντινόπουλο, Τσουβαλτσίδη, Γαλούπη, Μάκο, Ιντζίδη, Τσιβελεκίδη, Δήμο, Ζαχαρόπουλο, Γιόκιτς, Μπάμπη, Βουκμίροβιτς, Στεργίδη, Καζβιρόπουλο, Κουιρουκίδη, Οσμάνατζικ, Ράκιτς, Αλεξόπουλο και Γεωργόπουλο.

Εκδρομή φιλάθλων

Οι Bulldoggs διοργανώνουν εκδρομή για τον αγώνα της Καλαμάτας στην Τρίπολη (4 μ.μ.) με την ΑΕ Καραϊσκάκης για το Κύπελλο Ελλάδας. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 2 μ.μ. από το γήπεδο του Μεσσηνιακού ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6909085886 (Δημήτρης).

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα για το σημερινό ματς θα είναι οι εξής: Θύρα 3 (επισήμων) 20 ευρώ. Θύρα 1 (απέναντι από την επισήμων) 15 ευρώ. Θύρα 4 φιλοξενούμενων 10 ευρώ.

Εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” από τις 12 μ. και μετά.

Παράλληλα, από την Θύρα 1 θα εισέλθουν στο γήπεδο “Θεόδωρος Κοκοκοτρώνης” αύριο για το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης οι φίλαθλοι της Καλαμάτας που έχουν εισιτήριο διαρκείας White – Black (50 €). Από τη Θύρα 3 θα μπουν οι κάτοχοι των καρτών VVIP Gold (300 €) και από τη Θύρα 1 οι κάτοχοι των καρτών VIP 1 – VIP 2 Silver – Bronze (100€ – 150 €).

Τα αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα και το σημερινό και αυριανό πρόγραμμα της δ’ φάσης του Κυπέλλου έχει ως εξής:

Χθες

Ιωνικός – Παναχαϊκή 1-2

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 1-0

Βέροια – Λεβαδειακός 3-0

Σήμερα

Καλαμάτα – ΑΕ Καραϊσκάκης (4 μ.μ.)

Αιγάλεω – Εργοτέλης (4 μ.μ.)

Καβάλα – Κισσαμικός (4 μ.μ.)

Αύριο

Πανθηραϊκός – Πλατανίας (11 π.μ.)

Νταούλας, Οικονόμου, Πλάκας (Δυτ. Αττικής)