Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 14:02

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας”, λέει ο Γ. Καλόμαλος μετά το 3 στα 3

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας”, λέει ο Γ. Καλόμαλος μετά το 3 στα 3

Σε θέση οδηγού στην κούρσα της Α’ τοπικής, βρίσκεται ο Πάμισος μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα της Μεσσήνης είναι η μόνη που δεν έχει απώλειες βαθμών, ενώ παράλληλα έχει κρατήσει και το μηδέν.

Νίκησε κατά σειρά Ανδρούσα, Τέλλο Αγρα και Εθνικό Μελιγαλά, με τον οποίο μέχρι πρότινος συγκατοικούσαν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον ο Πάμισος απολαμβάνει τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής και ακολουθούν σε απόσταση 2 βαθμών, η Εράνη και η Μεθώνη και τριών ο Εθνικός.

“Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας, που είναι να προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Να βγάζουμε συνεργασίες και μέσα από αυτές να παίρνουμε αποτελέσματα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Γιώργος Καλόμαλος για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Παμίσου διατηρεί χαμηλούς τόνους, καθώς οι “πράσινοι” είναι μια ομάδα που ουσιαστικά χτίζεται από την αρχή και με αρκετούς μικρούς σε ηλικία παίκτες. Το ζητούμενο είναι να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αφού ο Γ. Καλόμαλος έχει επιθετική φιλοσοφία, αλλά μέχρι στιγμής ο Πάμισος τα πάει εξαιρετικά και στο ανασταλτικό κομμάτι έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε όλα τα επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Κόντρα στον Εθνικό οι “πράσινοι” απειλήθηκαν στην ουσία μόνο στη φάση του δοκαριού με τον Λάγιο. Επιθετικά πάντως υστέρησαν στην τελική πάσα, αλλά έστω και χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν στο τελευταίο δεκάλεπτο με το Σαραντόπουλο και να πάρουν το ματς.

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που είναι επίσης αήττητος, αλλά έχει μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Αλέξανδρος Ρούτσης.