Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 20:10

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Νίκη – χρυσάφι με Πλάκα, στο ντέρμπι παραμονής

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Νίκη – χρυσάφι με Πλάκα, στο ντέρμπι παραμονής

 

Νίκη ανάσα πήρε χθες το Καλό Νερό επί του Τέλλου Αγρα με σκορ 1-0.

Ενα παιχνίδι “τελικός” και για τις δύο ομάδες με τους νεοφώτιστους να χαμογελούν χάρις σε ένα γκολ του Παναγιώτη Πλάκα στο α’ ημίχρονο.

Ετσι η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου βρέθηκε δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +5 από τον χθεσινό του αντίπαλο, τον οποίο είχε κερδίσει και στο ματς του α’ γύρου στους Γαργαλιάνους.

Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας μετά από δύο σερί νίκες που είχε, γνώρισε την ήττα σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και πλέον απέχει τέσσερις βαθμούς από την 14η θέση που οδηγεί σίγουρα στη σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ήταν φανερά ανώτεροι στο πρώτο μέρος.

Στο 15’ το σουτ του Μητρόπουλου πέρασε ψηλά άουτ, ενώ επτά λεπτά αργότερα νέο σουτ του έμπειρου επιθετικού απέκρουσε ο Λάππας.

Στο 38’ το Καλό Νερό άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ενέργεια του Μητρόπουλου από αριστερά που έκοψε την μπάλα και ο Πλάκας με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

Στο 42’ το σουτ του Δεμπεγιώτη βρήκε σε ετοιμότητα τον Λάππα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες εις βάρος της ομάδας των Γαργαλιάνων... Συγκεκριμένα στο 53’ ο Γρ. Αναστασόπουλος χτύπησε εκτός φάσης τον Πλάκα και ο κ. Πλακογιάννης τον απέβαλε δείχνοντας του απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το έργο του Τέλλου Αγρα, που είχε αρκετούς φίλους τους στην Κυπαρισσία, έγινε ακόμη πιο δύσκολο, όμως πάλεψε για την ισοφάριση.

Στο 65’ το σουτ του Τηλεμάχου απομάκρυνε με τα πόδια ο Σταυρόπουλος, ενώ στο 80’ η κεφαλιά του Γεωργόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ έφυγε λίγο άουτ.

Το Καλό Νερό έχασε ευκαιρία στο 82’ με τον Πλάκα να αστοχεί σε τετ α τετ, ενώ στο 90’ αποβλήθηκε ο Λαχανάς με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης και βοηθοί οι Αράπης και Γάκης.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αλμπάν, Κορμπής (76’ Κουρούβανης), Παναγούλιας, Μητρόπουλος (89’ Βλάμης), Ντιόπ, Πλάκας, Δεμπεγιώτης (80’ Λαχανάς), Κυριακούλης (86’ Μουζής).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Γ. Αναστασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Π. Αναστασόπουλος (77’ Ραπάι), Μπολούν, Λακριντής (64’ Τάρλεφ), Γεωργιόπουλος, Τηλεμάχου, Σωτηρόπουλος.