Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2020 15:30

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: “Μπορούμε την άνοδο”, λέει ο αντιπρόεδρος Π. Μπαχούμας

Γράφτηκε από τον

Βλέψεις ανόδου έχει ο φετινός Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου και αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογική του συγκομιδή στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής Μεσσηνίας.

Η ομάδα του Αλέκου Λυκοτραφίτη μετρά τρεις νίκες και μια ήττα και με εννέα βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση (μαζί με το Μεσσηνιακό) του τρίτου ομίλου, έχοντας 3 βαθμούς λιγότερο από τη Δόξα
Καλαμάτας που μετρά το απόλυτο. Το Βλαχόπουλο νίκησε κατά σειρά Στενωσιά (1-2), Καλλιθέα (2-1) και Α.Ο. Φοινικούντας (4-2) και ηττήθηκε από το Μεσσηνιακό 3-2, σ’ ένα ματς που οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς το τρίτο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις, με ανύπαρκτο όπως λένε, πέναλτι.

Ετσι το Βλαχόπουλο είναι σε θέση κυνηγού στην κούρσα του ομίλου, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Παρασκευάς Μπαχούμας, μιλώντας στην “Ε” δηλώνει ότι η ομάδα του μπορεί να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου, που θα της δώσει και το εισιτήριο για την Α1 τοπική. “Στόχος είναι η άνοδος. Πρώτη φορά γίνεται κάτι οργανωμένο στο Βλαχόπουλο. Εχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Κάναμε μεταγραφές, αλλά ενισχύθηκαν και οι άλλες ομάδες”, λέει ο κ. Μπαχούμας, που θεωρεί ο τίτλος θα είναι υπόθεση για τρεις ομάδες. “Το Βλαχόπουλο, ο Μεσσηνιακός και η Δόξα είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν. Θα γίνει μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”. Η Β’ τοπική έχει ανασταλεί όπως και οι υπόλοιπες κατηγορίες λόγω της πανδημίας και ο Παρασκευάς Μπαχούμας εύχεται σε όλους: “Καλή δύναμη και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι το ίδιο καλή όταν ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες”.