Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2020 12:20

AEK ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Από το Γενάρη θα έχουμε πρωτάθλημα", αισιοδοξεί ο Λάκης Σπάλλας

Γράφτηκε από τον
AEK ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Από το Γενάρη θα έχουμε πρωτάθλημα", αισιοδοξεί ο Λάκης Σπάλλας

Αισιόδοξος για την έναρξη των πρωταθλημάτων είναι ο Λάκης Σπάλλας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Καλαμάτας εκτιμά ότι από το Γενάρη θα αρχίσει να κυλά και πάλι η μπάλα στο χορτάρι. “Πιστεύω ότι από το Γενάρη θα έχουμε και πάλι πρωτάθλημα. Αν ανοίξουν, όπως λένε, κάποια καταστήματα μέσα στο Δεκέμβριο, θα επιτραπούν και οι προπονήσεις. Η διακοπή βέβαια θα έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες”, λέει στην ‘Ε” ο έμπειρος τεχνικός που θεωρεί ωστόσο ότι “Η διακοπή ήταν
αναγκαία, καθώς πάνω απ’ όλα είναι η υγεία”. Θυμίζουμε ότι στην Α1 τοπική, στην οποία μετέχουν οι “κιτρινόμαυροι” έχουν διεξαχθεί μόλις πέντε αγωνιστικές και υπολείπονται 17 αφού συμμετέχουν μόνο 12 μάδες. Γι’ αυτό ο Λάκης Σπάλλας εκτιμά ότι: “Θα μπορέσει να ολοκληρωθεί. Οι παίκτες βέβαια θα έχουν πρόβλημα όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, αφού θα έχουν μείνει εκτός ρυθμού για δύο μήνες, ενώ υπάρχει και η προηγούμενη διακοπή”.

Στην 5η θέση η ΑΕΚ

Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε την ΑΕΚ στην πέμπτη θέση με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. “Ο πρώτος στόχος είναι η άνετη παραμονή και το ξεκίνημα δείχνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θέλουμε φέτος να ζούμε με το άγχος στις τελευταίες αγωνιστικές. Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν αν η ομάδα μπορεί να κοιτάξει και ψηλότερα ή αν θα μείνει σε αυτό το στόχο”, σημειώνει ο Λάκης Σπάλλας. Μπροστά από την ΑΕΚ, βρίσκονται η Α.Ε. Λογγάς, η Θύελλα Χαρακοπιού. ο Π.Α.Σ. Ράχη που ισοβαθμούν στην κορυφή και ο Νέος Αρις. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θεωρεί ότι: “Δεν θα είναι μόνο οι τρεις ομάδες της κορυφής που θα παλέψουν για τον τίτλο. Μένουν ακόμα πολλές αγωνιστικές και θα μπουν στο κόλπο και άλλες ομάδες”. Μεγάλη μάχη βλέπει να γίνεται και για την παραμονή, στην οποία, όπως λέει, τις λιγότερες πιθανότητες για να τα καταφέρει έχει ο ουραγός Ηρακλής Κυπαρισσίας που έχει ξεκινήσει με πέντε ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.