Τετάρτη, 01 Σεπτέμβριος 2021 10:40

Αλλαγή προέδρου στον Εθνικό Μελιγαλά – Συμφώνησε με Τρίκαλα ο Μουρούσιας!

Γράφτηκε από τον
Αλλαγή προέδρου στον Εθνικό Μελιγαλά – Συμφώνησε με Τρίκαλα ο Μουρούσιας!

Διοικητικές εξελίξεις στον Εθνικό Μελιγαλά, καθώς ο πρόεδρος Ηλίας Μουρούσιας βρίσκεται προ των πυλών των Τρικάλων και θα τον διαδεχτεί ο πατήρ Βασίλης Διακουμάκος, που είχε δώσει την... σκυτάλη στον Μουρούσια.

Ο τελευταίος θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, όχι όμως και στο συμβούλιο, αφού η συμφωνία με την ΠΑΕ των Τρικάλων, που μετέχουν στη Super League 2 δεν του το επιτρέπει. Ο Hλίας Μουρούσιας θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Κ 19 των Τρικάλων, μιας και στη συνάντηση που είχε με τον κ. Λάλα (εκ των μεγαλομετόχων) υπήρξε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας. Ηδη μάλιστα έχει αρχίσει να δουλεύει για την ομάδα και την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στα Τρίκαλα προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας.
Ως εκ τούτου , αποχωρεί από τη διοίκηση του Εθνικού, αλλά όπως υποσχέθηκε και στους παίκτες, θα είναι κοντά στην ομάδα του Μελιγαλά που θα πορευτεί πλέον με πρόεδρο τον π. Βασίλη Διακουμάκο.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "κυανολεύκων" αναφέρει:
"Σας ανακοινώνουμε την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου λόγω αποχώρησης του προέδρου μας Ηλία Μουρούσια ο οποίος θα εργαστεί σε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας(ασυμβίβαστο διοίκησης σωματείων).
Αυτή η εξέλιξη μόνο θετική μπορεί να είναι καθώς είναι ιδιαίτερη τιμή ο προεδρός μας και μέλος του ΔΣ να κάνει επαγγελματικό βήμα.
Εκ μέρους του συμβουλίου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στα νέα του επαγγελματικά καθήκοντα.

Το νέο συμβούλιο

Πρόεδρος- Ιερέας Βασίλειος Διακουμάκος
Αντιπρόεδρος - Παναγιώτης Ρέκκας
Γεν.Γραμματέας-Νικόλαος Φρέσκας
Ταμίας - Κων/νος Μπινίσκος
Γραφείο τύπου-Γεώργιος Σταυρόπουλος
Δημ.Σχέσεων-Βασιλική Αλεξανδροπούλου
Έφορος Υλικού-Φώτιος Λυρέντζος
Οι υπόλοιπες θέσεις παραμένουν ως έχουν…
Αντιπρόεδρος Β’- Γεωργιόπουλος Χρήστος
Γεν.Αρχηγός- Μακρυνιώτης Νικόλαος
Γεν.Αρχηγός Β’ -Αθανασοπουλος Ζαχαρίας
Τμ.Μαρκετινγκ- Ζαμπάρας Αναστάσιος
Οικονομικός σύμβουλος-Δαβίλας Κων/νος
Εφοράς Β’- Δημητρακόπουλος Ιωάννης".

Αλλες 4 μεταγραφές

Αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και το κύπελλο Μεσσηνίας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αργυρόπουλου και εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινώσει τέσσερις ακόμη μεταγραφές μετά τους Μάραντο και Αλντέσκου, που άνοιξαν το “χορό” των μεταγραφών.