Δευτέρα, 20 Σεπτέμβριος 2021 15:30

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-5: Εύκολη πρόκριση με σκόρερ τους νεοαποκτηθέντες

Γράφτηκε από τον

Με το ευρύ 5-0 επικράτησε ο Ηρακλής Καλαμάτας της Φοινικούντας χθες στο γήπεδο της Μεθώνης και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Παρά το μεγάλο σε έκταση σκορ, οι γηπεδούχοι το πάλεψαν όσο είχαν δυνάμεις το ματς, όμως το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο τους... έκοψε τα πόδια.
Η Φοινικούντα απείλησε στο πρώτο ημίωρο με τους Μιχάηλ και Γάλλο.
Η καλαματιανή ομάδα, που αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω από τη Φοινικούντα, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 43’ όταν μετά από γύρισμα του Γκρίτζαλη ο Τζ. Παπαδέας με πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 52’ ο Γκρίτζαλης με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2, για να γίνει το 0-3 στο 60’ με προβολή του Μιχαλόπουλου μετά από σέντρα του Μουρούφα.
Το τέταρτο γκολ για το συγκρότημα του Αρη Γαλανόπουλου σημειώθηκε στο 75’ μετά από σέντρα του Τσίνα και κεφαλιά του Γκρίτζαλη (0-4).
Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 78’ με ανάποδο ψαλίδι του Κωνσταντόπουλου ύστερα από σέντρα του Μουρούφα.
Αξιοσημείωτο πως και τα πέντε γκολ του Ηρακλή Καλαμάτας πέτυχαν νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές!
Το ματς σφύριξε ο Η. Μπουρίκας και βοηθοί ήταν οι Μπασιλάρης και Α. Μιχαλόπουλος.
ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ: Τ. Τσώνης, Στ. Κοτσίρης, Ν. Τσώνης (60’ Τρ. Τσώνης), Μουδάκης, Ι. Τσώνης (84’ Γαϊτάνης), Μιχαήλ, Στυλιανίδης, Γ. Γάλλος, Ι. Τομαράς, Κριζέας (74’ Στ. Γάλλος), Π. Τομαράς.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καλλιντέρης (75’ Καπράλος), Γ. Παπαδέας (66’ λ.τρ. Μουρούφας), Μαγκλάρας, Μπρακούλιας (55’ Μιχαλόπουλος), Μάρης, Κωνσταντόπουλος, Βλαχάκης (66’ Φυκούρας), Γκρίτζαλης,
Τζ. Παπαδέας, Βαϊτσης (55’ Τσίνα), Φίλαϊ.