Τρίτη, 21 Δεκέμβριος 2021 10:54

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στο... κυνήγι του Λεβαδειακού

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στο... κυνήγι του Λεβαδειακού

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ (Λουκίνας, Αναστασόπουλος, Παυλίδης, Φελίπε, Μαρκόφσκι) η Καλαμάτα συνέτριψε προχθές στη Μεσσήνη την ουραγό Ζάκυνθο και σκαρφάλωσε στην 3η θέση (μαζί με τη Ρόδο) του 2ου ομίλου της Super League 2.

Η μεσσηνιακή ομάδα απέχει πλέον 5 βαθμούς από τον πρωτοπόρο και αήττητο Λεβαδειακό, έχοντας ένα ματς λιγότερο (με τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη).
Η νίκη με τη Ζάκυνθο ήταν η πιο ευρεία στη σεζόν και η πέμπτη συνεχόμενη. Είχαν προηγηθεί αυτές με Καραϊσκάκη, Εργοτέλη, Διαγόρα και Χανιά, Ετσι η Καλαμάτα από την ουρά της βαθμολογίας με τις δύο ήττες στο ξεκίνημα από ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’, έχει βρεθεί σε τροχιά ανόδου. Μπροστά της είναι πλέον μόνο η ΑΕΚ Β’ και ο Λεβαδειακός, με την Ενωση να μην έχει δικαίωμα ανόδου.
Την προσεχή Κυριακή δεν υπάρχει δράση λόγω των Χριστουγέννων και η 10η αγωνιστική και στους δύο ομίλους, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου. Η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ιεράπετρα, ενώ ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τη Ρόδο που έχει τους ίδιους βαθμούς με τη “Μαύρη Θύελλα”. Η ΑΕΚ Β’, που είναι στο +3 από τη μεσσηνιακή ομάδα θα δοκιμαστεί από την Καλλιθέα. Η Καλαμάτα θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί, ώστε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά και να εδραιωθεί στην τριάδα, ενώ θα έχει να δώσει το νέο έτος και το εξ αναβολής ματς στη Λακωνία.

Γκολ για φιλανθρωπικό σκοπό

Να σημειωθεί ότι η τελευταία αγωνιστική του 2021 θα είναι ξεχωριστή, καθώς όπως ανακοίνωσε η Super Leaguε 2, κάθε γκολ θα ανεβάζει το χρηματικό ποσό που θα δοθεί σε παιδιά, που έχουν ανάγκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “ Κάθε Σαββατοκύριακο τα δίχτυα των ομάδων της Super League 2 γεμίζουν από γκολ, με τους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου να έχουν απολαύσει ήδη περισσότερα από 400 τέρματα σε μόλις εννέα αγωνιστικές των δυο ομίλων!
Την 29η Δεκεμβρίου όμως, τα γκολ που θα σημειωθούν στα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 θα είναι τα πιο ξεχωριστά, καθώς θα είναι αφιερωμένα στους πραγματικούς ήρωες της ζωής! Κάθε γκολ που θα πετυχαίνουν οι ομάδες μας στα 16 παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του χρόνου, θα αντιστοιχεί σε ειδικό χρηματικό ποσό που θα μπει στον κουμπαρά των Συλλόγων Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» και «Λάμψη».
Λίγο πριν το τέλος του 2021, η Super League 2 γεμίζει τα δίχτυα με «Φως ελπίδας και αισιοδοξίας» με μοναδικό στόχο να ομορφύνει τις ζωές ανθρώπων που αποτελούν για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση”.