Σάββατο, 30 Ιούλιος 2022 15:02

Τσόπελας: “Μπορεί το παραπάνω βήμα η Εράνη”

Γράφτηκε από τον
Τσόπελας: “Μπορεί το παραπάνω βήμα η Εράνη”

Εδώ και ένα χρόνο ο Γιάννης Τσόπελας αποφάσισε να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο επαγγελματικά.

Προτεραιότητα του είναι να ασχοληθεί με την προπονητική, ενώ συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
Εδώ και ένα χρόνο ο καλαματιανός μεσοαμυντικός αγωνίζεται στην Εράνη και είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τα όσα έχει συναντήσει στα Φιλιατρά.
Ο 30χρονος άσος θεωρεί πως η Εράνη έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει το παραπάνω βήμα και να αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες.
“Η Εράνη θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, έχει όλα τα φόντα να το καταφέρει αυτό και να σταθεί εκεί. Υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση που είναι εύρωστοι οικονομικά και γνωρίζουν ποδόσφαιρο και βέβαια υπάρχει η... αύρα του Νίκου και του Σωτήρη Λυμπερόπουλου, που έχουν πολλές παραστάσεις σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο και μπορούν να βοηθήσουν”, τονίζει ο Γιάννης Τσόπελας σε δηλώσεις του στην “Ε”.
Μάλιστα συνεχίζοντας αναφέρει πως κατά τη γνώμη του η Εράνη είναι μία ιδανική επιλογή για όσους νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλουν να εξελιχθούν: “Θα πρότεινα σε νεαρούς παίκτες που θέλουν να παίξουν σε πιο πάνω κατηγορίες, να το σκεφτούν διπλά όταν τους προτείνει συνεργασία η Εράνη, γιατί αυτή η ομάδα στην κατηγορία που αγωνίζεται μπορεί εύκολα να αποτελέσει προθάλαμο για μεγαλύτερες κατηγορίες. Γιατί έχει το βάρος της φανέλας, δουλεύει σωστά και έχει στόχους.
Θα ήθελα να τονίσω πως υπάρχουν μικροί ηλικιακά ποδοσφαιριστές της Εράνης, που καλό θα ήταν να προσεχθούν από τη μεγάλη ομάδα του νομού, τη “Μαύρη Θύελλα”. Παίκτες όπως ο Γιώργος Πέππας, ο Δημήτρης Μπάρκας, ο Αρντίντ Γκεβόρι, ο Φώτης Κουμπαρούλης και άλλα παιδιά.
Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην πρώην ομάδα του, την Καλαμάτα, που την παρακολουθώ στενά και θα είναι για πάντα η ομάδα μου”.