Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2022 13:11

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεκινούν προετοιμασία οι ομάδες Κ17 και Κ20

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεκινούν προετοιμασία οι ομάδες Κ17 και Κ20

Επιστρέφουν στο γήπεδο από σήμερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας που στελεχώνουν τις ομάδες Κ17 και Κ20 για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα πρώτη θα ξεκινήσει την προετοιμασία η Κ17, καθώς το ραντεβού έχει οριστεί για τις 6 το απόγευμα. Η πρώτη προπόνηση για την Κ20 έχει προγραμματιστεί για τις 7.30 το απόγευμα.
Οι δύο ομάδες θα πραγματοποιήσουν την προπόνηση του στο γήπεδο Ασπροχώματος που θα αποτελέσει και τη βάση τους για την περίοδο της προετοιμασίας. Αυτό γιατί στη συνέχεια θα μετακομίσουν στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, όταν θα παραχωρηθεί για χρήση μετά τις εργασίες ανακατασκευής του.
Οι δύο ομάδες θα στηριχθούν στους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό και σε όσες προσθήκες έχουν γίνει και θα γίνουν από το μεταγραφικό παζάρι.
Οι προσθήκες στην Κ17 είναι οι Γιώργος Δελλής (τερματοφύλακας από Εθνικό Μελιγαλά), Ευστράτιος Μανιάτης (αμυντικός από ομάδα της Λακωνίας), Αλέξανδρος Εξηνταβελώνης (αμυντικός από Τιτάνες, επιστρέφει στην Καλαμάτα), Σωτήρης Ντελής (επιθετικός από Ολυμπιακό Διαβολιτσίου) και Λεωνίδας Κλεφτόγιαννης (επιθετικός από Εθνικό Μελιγαλά).
Οι προσθήκες στην Κ20 είναι οι Μιχάλης Ανδρουτσόπουλος (τερματοφύλακας από Ολυμπιακό Ανάληψης), Αντώνης Φράγκος (μέσος από Α.Ο. Πατίστα, επιστρέφει στην Καλαμάτα μετά από 4 χρόνια), Παναγιώτης Λακριντής (επιθετικός από Τέλλο Αγρα) και ο Λοσεντέλ Γκρέις Μιούλερ (επιθετικός, προέρχεται από το Κονγκό, διαμένει στην Κιβωτό του κόσμου και είχε πάρει μέρος στις δοκιμές που είχαν γίνει στις αρχές Ιουνίου).
Επίσης είχαμε και μία προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Συγκεκριμένα την τεχνική καθοδήγηση των τερματοφυλάκων και των δύο παραπάνω ομάδων θα έχει ο έμπειρος τερματοφύλακας Σπύρος Αντωνόπουλος.
Η διοίκηση με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης, την προσθήκη του Σπύρου Αντωνόπουλο, αλλά και και ποιοι προπονητές θα βρίσκονται και στα δύο τμήματα Κ17 και Κ20.
Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι: “Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Σπύρο Αντωνόπουλο ο οποίος θα αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων της Κ20 και της Κ17.
Ο κ. Αντωνόπουλος είναι βετεράνος τερματοφύλακας με πολλές παραστάσεις και υποψήφιος στην επόμενη σχολή “UEFA GOALKEEPER”.
Το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας μας έχει ως εξής:
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ20: Φραγκίσκος Κεράνης(UEFA B’)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ17: Παναγιώτης Μπιζίμης (UEFA B’)
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΦΥΣ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος (ΤΕΦΑΑ, UEFA B’)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: Σπύρος Αντωνόπουλος (υπ. UEFA COALKEEPER).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ14, Κ12: Βασίλης Τζίφας (Υπ. UEFA C’)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ10, Κ8: Στάυρος Παπαγεωργίου(UEFA C’).
Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 18:00 (Κ17), 19:00 (Κ20) στο γήπεδο Ασπροχώματος”.

Το έμψυχο δυναμικό

Οι παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα Κ20 είναι οι Παναγιώτης Τσιφτσής, Μιχάλης Ανδρουτσόπουλος (τερματοφύλακες), Ανδρέας Μεμά, Κώστα Παπαγεωργακόπουλος, Παναγιώτης Γουρνάς, Αλεν Λούτα, Νίκος Παυλής, Σμαράλντο Σάλα, Βασίλης Δημητρίου (αμυντικοί), Γιάννης Σαούτης, Παναγιώτης Σερπάνος, Γιώργος Σκοπέτος, Παναγιώτης Λακριντής, Αντώνης Φράγκος, Χάρης Γιαννόπουλος (μέσοι), Αγγελος Δικαιουλάκος, Βαλάντης Ρούπας, Λοσεντέλ Γκρέις Μιούλερ, Κωνσταντίνος Μωραγιάννης, Γιώργος Μούζος, Σάββας Μουζάκης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Χρήστος Δρούγας (επιθετικοί).
Οι παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα Κ17 είναι οι: Παύλος Βαρελάς, Γιώργος Κουρεντζής, Γιώργος Δελλής (τερματοφύλακες), Τάσος Θεοφιλόπουλος, Γιώργος Ντόντα, Χρήστος Μητρόπουλος, Παύλος Γιακουμής, Ευστράτιος Μανιάτης, Αλέξανδρος Εξηνταβελώνης, Σέργιος Καρακαϊδός (αμυντικοί), Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Βαρελάς, Αρλιντ Χότζα, Παναγιώτης Καρνάκης (μέσοι), Δημήτρης Τσαούσης, Σωκράτης Γκίζας, Βασίλης Ζαγαρέλος, Παναγιώτης Φράγκος, Σωτήρης Ντελής, Λεωνίδας Κλεφτόγιαννης, Παναγιώτης Σαούτης (επιθετικοί).
Να σημειωθεί ότι η Κ20 θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 Κ20 και η Κ17 θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.