Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 11:43

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τέσσερα ματς και ο… ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2022

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τέσσερα ματς και ο… ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2022

Δύο κρητικές ομάδες, τα Χανιά και την Επισκοπή, δύο αθηναϊκές, τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Ηλιούπολη και τη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει η Καλαμάτα μέχρι το φινάλε του 2022 σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Super League 2 έκανε γνωστό το πρόγραμμα των τεσσάρων αγωνιστικών (5η, 6η, 7η, 8η) που θα διεξαχθούν το Δεκέμβριο και συγκεκριμένα μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, καθώς το πρωτάθλημα διακόπτεται στη συνέχεια λόγω των εορτών και θα ξεκινήσει πάλι την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου του 2023.
Η “Μαύρη Θύελλα” θα παίξει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου εντός έδρας με την Επισκοπή, την επόμενη αγωνιστική (6η) έχει ρεπό και την 7η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης (Σάββατο 17 Δεκεμβρίου). Η 8η αγωνιστική θα γίνει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με την Καλαμάτα να φιλοξενεί την Ηλιούπολη. Ενδιάμεσα υπάρχει το πρώτο ματς στο Δημοτικό Στάδιο με τον ΠΑΟΚ για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου (δεν έχει ακόμα οριστεί), κάτι που μπορεί να φέρει αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Το μυαλό στα Χανιά

Οσον αφορά το Νοέμβριο, ολοκληρώνεται με το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Κυριακής στα Χανιά, για την 4η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου. Το μυαλό όλων στη “Μαύρη Θύελλα” βρίσκεται στην κρητική ομάδα, που πήρε την πρώτη νίκη στη σεζόν απέναντι στην Επισκοπή.
Η Καλαμάτα “κόλλησε” στο 0-0 με την Παναχαϊκή και διέκοψε το σερί νικών με Ηρόδοτο και Ολυμπιακό Β’.
Παραμένει πάντως στην κορυφή (μαζί με τους Πατρινούς) του δευτέρου ομίλου, έστω και με ματς περισσότερο από Καλλιθέα, Κηφισιά, Απόλλωνα που είναι οι ανταγωνιστές της για τον τίτλο. Στα αξιοσημείωτα ότι Καλλιθέα και Κηφισιά παίζουν μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική, ενώ ο Απόλλωνας φιλοξενείται από την Παναχαϊκή.
Η Καλαμάτα θα επιδιώξει να φύγει νικήτρια από την Κρήτη, ώστε να “ρεφάρει” την ισοπαλία της περασμένης Παρασκευής και να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Σφυρίζει ο Βάτσιος

Ο Αριστείδης Βάτσιος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής θα διαιτητεύσει τον κυριακάτικο αγώνα ανάμεσα στα Χανιά και την Καλαμάτα (3 μ.μ.), με βοηθούς τους Πλακά και Μανούρα από τον ίδιο σύνδεσμο.