Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2022 15:19

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΕΡΑΝΗ 0-4: “Καθάρισε” με τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΕΡΑΝΗ 0-4: “Καθάρισε” με τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά

 

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους κρίθηκε ο αγώνας του Εθνικού με την Εράνη το Σάββατο στο γήπεδο του Μελιγαλά...


Η Φιλιατρινή ομάδα (φωτό) μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε τρία γκολ, από λάθη των γηπεδούχων και “τελείωσε” την υπόθεση νίκη, βάζοντας άλλα ένα γκολ στο δεύτερο μέρος για το τελικό 0-4. Αυτό ήταν το δεύτερο διπλό για την ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου που παραμένει στο κυνήγι του Παμίσου, όντας στο -1 από την κορυφή. Από την άλλη αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Εθνικό που πάντως μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ στεκόταν αξιοπρεπώς και κρατούσε μακριά από την εστία του Λίβα τους επιθετικούς της Εράνης.
Στο 40’ μετά από σέντρα ακριβείας του Γεωργιόπουλου ο Μπάρκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).
Μετά από δύο λεπτά ο Μπάρκας με κάθετη πάσα βρήκε τον Βασιλόπουλο που με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.
Οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί στα τελευταία λεπτά του πρώτους μέρους και στο 44’ έκαναν το 0-3 όταν ο Πλακάς έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Μπινιώρη που έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία, με την Εράνη να πετυχαίνει άλλο ένα γκολ στο 64’ με διαγώνιο σουτ του Πλακά.
Στο 68’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσόπελας, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που την χαρακτήρισαν αυστηρή, σε ένα χρονικό σημείο που τα πάντα είχαν κριθεί.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης και βοηθοί ήταν οι Μπαρδής και Αποστολόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ματθαίος Λίβας, Διακουμάκος, Σπανός, Λάγιος, Ράπτης, Γ. Σπυρόπουλος, Τσίκας (55’ Βλαχόπουλος), Σαραντόπουλος (55’ Παπαργυρίου), Φέστας (75’ Μπίνιος), Παπαθεοδώρου, Αθ. Σπυρόπουλος.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Πέππας, Χάρμπας (60’ Κουρούβαλης), Γκεβόρι, Πλακάς, Μπάρκας (68’ Κόλλιας), Γεωργιόπουλος (68’ Νικολακόπουλος), Γκότσης (68’ Ανδρώνης), Βασιλόπουλος.