Νίκος Τσουμπράκος

Νίκος Τσουμπράκος

Το όνομα Γιώργος Κουδούνης, συνοδευόμενο από την ιδιότητα του γυμναστή, το συναντούσαμε για πολλά χρόνια σε ποδοσφαιρικές ομάδες, σε τοπικό επίπεδο στα πρώτα βήματα και μέχρι την Σούπερ Λίγκα στην συνέχεια. Αυτή τη φορά όμως βρίσκουμε τον Καλαματιανό γυμναστή στο τεχνικό τιμ ομάδας μπάσκετ.

"Ακρόπολις: Σουηδική ομάδα ποδοσφαίρου". Οχι, δεν πρόκειται για λάθος. Το γεγονός ότι το όνομα της θυμίζει Ελλάδα δεν είναι καθόλου τυχαίο μιας και είναι μια από τις ποδοσφαιρικές ομάδες που έχουν ιδρύσει Ελληνες στην Σκανδιναβική χώρα.

 

Ο κορονοϊός μεταθέτει για του χρόνου το φιλόδοξο πλάνο που είχαν οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, για τα φετινά “Παπαφλέσσεια”.

Είναι δυνατόν να υπάρχει στ’ αλήθεια η χρονομηχανή που έχουμε δει κατά καιρούς σε διάφορες φανταστικές ταινίες; Η απάντηση είναι πως υπάρχει... και μάλιστα δεν είναι δύσκολο να ταξιδέψεις μαζί της. Αρκεί κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Προσαρμοσμένοι στο υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργούν από τις 24 Μαΐου οι αθλητικοί χώροι σε όλη τη χώρα.

Οι αλλαγές συναισθημάτων ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του 2019 για την “Μαύρη Θύελλα”.

 

Η ρήξη στις σχέσεις των δύο ισχυρών ανδρών της Καλαμάτας Γιώργου Πρασσά και Χρήστου Παπαδημητρίου φαίνεται πως είναι οριστική και ήρθε ως αποτέλεσμα της άσχημης διαχείρισης και των άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας, τα οποία ,με την σειρά τους είχαν ως συνέπεια το φιλόδοξο πλάνο του καλοκαιριού να καταρρεύσει και η ομάδα πλέον να κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό.

Η “Μαύρη Θύελλα” μπήκε δυνατά στην Football League με 10 βαθμούς στα 4 πρώτα ματς, ωστόσο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες από Διαγόρα εκτός και Ολυμπιακό Βόλου εντός, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μέσα σε τέσσερις μέρες η Καλαμάτα πραγματοποίησε την χειρότερη και την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

 

Τρεις νίκες και δύο ήττες μετρά η “Μαύρη Θύελλα” ως γηπεδούχος απέναντι στην Λάρισα.

Σελίδα 1 από 112

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ