Πέμπτη, 15 Αύγουστος 2019 16:22

Στοίχημα: Χαμηλό σκορ στο ΟΑΚΑ, υψηλό στο “Βικελίδης” (videos)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Χαμηλό σκορ στο ΟΑΚΑ, υψηλό στο “Βικελίδης” (videos)

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/08) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Europa League με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Η ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ καλείται να τσεκάρει και τυπικά την πρόκρισή της στα playoffs της διοργάνωσης, ενώ ο Άρης στη Θεσσαλονίκη αναζητά ένα μίνι θαύμα απέναντι στη Μόλντε. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betrebels. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Αργό τέμπο στο ΟΑΚΑ

Στις 21:00, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, μία εβδομάδα μετά τη νίκη της με 0-2 στη Ρουμανία.
Αν και δεν έθελξε με την απόδοσή της η “Ένωση” κατάφερε να είναι κυνική στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει σημαντική νίκη με όμορφα γκολ του Μάνταλου και του Λιβάγια, στο 60’ και το 85’ αντίστοιχα. Προφανώς οι κιτρινόμαυροι δεν είναι έτοιμοι, όμως παιχνίδι με το παιχνίδι η εικόνα τους βελτιώνεται. 

Οι Ρουμάνοι απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις στον πρώτο αγώνα, αλλά η ήττα ήρθε μάλλον δίκαια. Την Κυριακή ηττήθηκαν και πάλι εντός έδρας από την Σέπσι για το πρωτάθλημα Ρουμανίας και έφτασαν τις τρεις σερί ήττες για όλες τις διοργανώσεις. 
Η ΑΕΚ είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση και απόψε αναμένεται να διαχειριστεί έξυπνα το προβάδισμα που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν πρόκειται να ανοίξει το ρυθμό και οι Ρουμάνοι δεν έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Επιλογή μας το Under 2.5 σε απόδοση 1.95. 

Οφείλει να ρισκάρει ο Άρης

Στις 21:30, στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης υποδέχεται τη Μόλντε με στόχο μία επική ανατροπή - πρόκριση μετά την ήττα με 3-0 στη Νορβηγία. 
Στο Μόλντε την περασμένη Πέμπτη οι κιτρινόμαυροι δεν προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, πιθανώς επηρεασμένοι από το μακρινό ταξίδι και τον συνθετικό χλοοτάπητα. Υπέπεσαν σε τραγικά ατομικά λάθη και το πλήρωσαν ακριβά. 2-0 το σκορ στο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα στην επανάληψη όταν αποβλήθηκε ο Βέλεθ. Οι Νορβηγοί κατάφεραν να βρουν και τρίτο τέρμα στο φινάλε και ουσιαστικά να βρίσκονται με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο. 
Ο Άρης δεν έχει πολλά να χάσει απόψε και οφείλει να μπει ορμητικά από το πρώτο λεπτό ώστε να αγχώσει τους Νορβηγούς με ένα γρήγορο γκολ. Η Μόλντε είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και αναμένεται να δώσει έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Συνεπώς, επιλογή μας είναι το Over 2.5, σε απόδοση 1.87.

Ντουμπλάρει τις νίκες του ο Απόλλων

Στις 20:00, στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης, μία εβδομάδα μετά τη νίκη του με 1-2 στην αυστριακή πρωτεύουσα. 
Την περασμένη Πέμπτη οι Κύπριοι άνοιξαν γρήγορα το σκορ με πέναλτι του Μάρκοβιτς στο 14ο λεπτό και παρότι ισοφαρίστηκαν πριν το ημίχρονο επίσης από την άσπρη βούλα, κατάφεραν να ανακτήσουν το προβάδισμα με γκολ του Γκακπέ στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’). Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα, που επιβεβαίωσε πως είναι η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι. Η Αούστρια μετά από τρεις σερί νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν, την Κυριακή ξέσπασε στην Μάτερσμπουργκ, την οποία διέλυσε με 1-5 εκτός έδρας. Παρά τη νίκη της αυτή έχει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα και σήμερα θα περάσει ένα ακόμη δύσκολο βράδυ. 
Επιλογή μας η νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού, σε απόδοση 1.91. 

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση των αγώνων ΑΕΚ - Κραϊόβα και Άρης Μόλντε!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

ΑΕΚ - Κραϊόβα

Άρης - Μόλντε

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.