Σάββατο, 25 Ιούνιος 2022 11:20

Στο… Πι και Φι: Επιλογές από Νορβηγία και Βραζιλία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Νορβηγία και Βραζιλία έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Στη Νορβηγία η δράση ξεκινά με το τοπικό ντέρμπι μίσους ανάμεσα στην Χαούγκεσουντ και τη Βίκινγκ. Η πρώτη βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και η Βίκινγκ στην πρώτη τριάδα.
Η Χαούγκεσουντ μετρά μόλις μια νίκη στο γήπεδό της και είναι ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, να πάρουν το διπλό και να διατηρηθούν κοντά στη Λίλεστρομ, η οποία αγωνίζεται την Κυριακή. Η πρωτοπόρος φιλοξενείται από την Στρομσγκόντσετ, που δείχνει σε πτωτική πορεία.
Η Λίλεστρομ δεν ζαλίζεται στο… ρετιρέ και έδειξε και με τη Ρόζενμποργκ (3-1) πως μπορεί να χτυπήσει φέτος τον τίτλο.
Από τη Νορβηγία, θα κρατήσουμε και το συνδυαστικό στοίχημα γκολ -γκολ και όβερ 2,5 στη συνάντηση της Χαμ Καμ με την Σάρπσμποργκ. Δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ.
Στη Βραζιλία, η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται τη Μπραγκαντίνο, έχοντας στο μυαλό της και το Λιμπερταδόρες που ακολουθεί,.
Οι γηπεδούχοι ενδέχεται να παραταχθούν με αλλαγές και η Μπραγκαντίνο μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Θα αποφύγουμε ωστόσο το σημείο και θα επιλέξουμε να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες. Ματς που παραδοσιακά έχει γκολ είναι και το Αβάι – Παλμέιρας. Η Παλμέιρας οδηγεί την κούρσα, αλλά η Αβάι στο γήπεδό της είναι δυνατή (4-1-1) και σκοράρει. Το όβερ 2,5 πληρώνει καλύτερα από το φαβορί διπλό. Τέλος στη Β’ Βραζιλίας η Σπορτ Ρεσίφε θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες και στο γήπεδό της έχει τον τρόπο. Η Μπρούσκε αποδυναμώνεται μακριά από την έδρα της (2 νίκες, 5 ήττες).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
221. Χαούγκεσουντ – Βίκινγκ 2 1.90
230. Ατλ. Παραναένσε – Μπραγκαντίνο G.G. 1.94
244. Σπορτ Ρεσίφε – Μπρούσκε 1 1.91

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
291. Στρομσγκόντσετ – Λίλεστρομ 2 2.42
292. Χαμ Καμ – Σάρπσμποργκ g,g και όβερ 2,5 1.90
297. Αβάι – Παλμέιρας όβερ 2,5 1,82