Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 14:34

ΝΟΚ: Με επιτυχία το τουρνουά σκακιού “Στρατηγός Ι. Λεβεντογιάννης” (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το 1ο τουρνουά μπλιτς “Στρατηγός Ιωάννης Λεβεντογιάννης” στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Οι Φίλιππος και Νικόλαος Παπαδημητρίου θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του προπάππου τους Στρατηγού Ιωάννη Λεβεντογιάννη προτίμησαν να το κάνουν με την διεξαγωγή ενός σκακιστικού τουρνουά !

Tο τουρνουά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για τα Παιδικά Χωριά SOS και με το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε από τα παράβολα συμμετοχής, θα γίνει αγορά γραφικής ύλης για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πήραν μέρος 41 άτομα με νικητή τον Γιώργο Κωστιάνη με 8.5 βαθμούς σε 9 αγώνες , το αργυρό μετάλλιο κέρδισε ο Παναγιώτης Μπούρας με 7 βαθμούς και το χάλκινο μετάλλιο ο Πολυχρόνης Περράκης με 6.5 βαθμούς. Πρώτη γυναίκα του τουρνουά ήταν η Μαριάνθη Λούκα με 6.5 βαθμούς.

Στην κατηγορίες κάτω των 16 , 14 , 12 , 10 και 8 ετών πρώτοι ήταν οι Παναγιώτης Θωμαΐδης , Πουλόπουλος Ηλίας , Ταβουλαρέας Νικόλας , Σωτηράκος Κωνσταντίνος και Σίκαλης Παναγιώτης αντίστοιχα. Στην κατηγορία κορίτσι κάτω των 8 ετών πρώτη ήταν η Πηνελόπη Πετρουλάκη.

“Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν και τις θερμές μας ευχαριστίες στην οικογένεια Παπαδημητρίου”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.