Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 14:04

ΓΚΟΛΦ: Τρεις διακρίσεις για το “Messinia Pro-Am”

Γράφτηκε από τον
ΓΚΟΛΦ: Τρεις διακρίσεις για το “Messinia Pro-Am”

Το Messinia Pro-Am έχει καθιερωθεί πλέον στην συνείδηση του κόσμου και επιβραβεύεται!

Η διοργάνωση πρωταγωνίστησε μέσα στην χρονιά, στην πρώτη της συμμετοχή στα Sports Marketing Awards 2018, κατακτώντας 3 βραβεία. Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην ενότητα «Sports Media», στην κατηγορία «Special Editions», ως η καλύτερη ειδική έκδοση της χρονιάς με το περιοδικό Golf & Leisure, το ασημένιο βραβείο στην ενότητα «Sports Events/Branded Events», στην κατηγορία «Ατομικά Αθλήματα» και το χάλκινο βραβείο στην ενότητα “Sports Brands”, στην κατηγορία “Καμπάνια Integrated Marketing”.

Με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές

Το 3ο διεθνές τουρνουά γκολφ “Messinia Pro-Am” της Costa Navarino θα διεξαχθεί από 20 έως 23 Φεβρουαρίου του 2019 και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι γκολφέρ από όλο τον κόσμο μπορούν να εκμεταλλευτούν την “early bird” έκπτωση που ισχύει στα πακέτα συμμετοχής μέχρι τις 31 Οκτωβρίου κάνοντας την εγγραφή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές για το “3ο Messinia Pro-Am” ολοκληρώνονται στις 18 Ιανουαρίου 2019. Οι 30 ομάδες που θα συμμετάσχουν στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course της Costa Navarino, θα αγωνιστούν σε ένα τοπίο με ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος και στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου. Οι επαγγελματίες γκολφέρ του τουρνουά θα διεκδικήσουν το συνολικό χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ Για ακόμη μία χρονιά, το “Messinia Pro-Am” διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe και τελεί υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.