Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 15:09

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νίκη με ανατροπή ο Μεσσηνιακός, 3-2 την Αγ. Παρασκευή

Γράφτηκε από τον

 

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στο Μεσσηνιακό και την Αγία Παρασκευή, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, με τις “πράσινες” να επικρατούν στο τάι-μπρεικ με 3-2 σετ.

Η Αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα, κερδίζοντας τα δύο πρώτα σετ, εκμεταλλευόμενη τα λάθη των αθλητριών του Μεσσηνιακού. Η Γωγώ Σουρή βλέποντας αυτή την εξέλιξη προσπάθησε να βρει τρόπους ώστε η ομάδα να αντιδράσει και να διεκδικήσει το καλύτερο στη συνέχεια. Ετσι προχώρησε σε αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες σχεδόν τις αθλήτριες που είχε στο πάγκο. Στο 3ο σετ σταδιακά η Καλαματιανή ομάδα ανέβαζε την απόδοση της και κατόρθωσε να το κερδίσει. Με ανεβασμένη ψυχολογία και σωστές επιλογές κατόρθωσε να πάρει τα δύο επόμενα σετ και τη νίκη.

Το παραπάνω παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον Μεσσηνιακό στην έδρα του, καθώς ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ενωση Βύρωνα και μετά θα κερδίσει στα χαρτιά τον Κύδωνα Χανίων που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό και έτσι το μυαλό όλων στην ομάδα στρέφεται στην προσπάθεια αρχικά να βρεθεί μέσα στην πρώτη τρία και από εκεί και πέρα να αγωνιστεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Pre League.

Τα σετ 24-26, 14-25, 25-20, 25-13, 15-9.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός και Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Σκλήρη, Ζερδεβά (λ), Χάσκου, Κωνσταντοπούλου, Πασσιά, Σουρή, Μπαξιβανάκη, Ραμούνδου, Φωτεινάκη, Χειλαδάκη, Κουτσουροπούλου, Παυλέα (λ), Πατρινέλη, Ναλμπάντη.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Νικ. Κωστακόπουλος): Παπαγεωργίου, Π. Ζήση, Οικονομάκη, Χρ. Ζήση, Γκιζιώτη, Κοκίου (λ), Καβριγιάννη, Παπανικολάκη, Μαύρου, Μπλέκα, Μιχαλάκη, Μπεγλερίδου (λ).