Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 14:59

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Δεν τα κατάφερε ο Μεσσηνιακός, ήττα 3-0 από την ισχυρή Αρτέμιδα Κορυδαλλού

Γράφτηκε από τον
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Δεν τα κατάφερε ο Μεσσηνιακός, ήττα 3-0 από την ισχυρή Αρτέμιδα Κορυδαλλού

 

Δεν τα κατάφερε το Σάββατο ο Μεσσηνιακός στο σχεδόν γεμάτο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, καθώς ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Αρτέμιδα Κορυδαλλού.

Ο Μεσσηνιακός προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Κορυδαλλού, όμως η Αρτεμις έδειξε ότι δίκαια είναι το φαβορί για την άνοδο στην Pre League. Η καλαματιανή ομάδα έκανε την προσπάθειά της γνωρίζοντας ότι αν έπαιρνε τη νίκη αυτό θα αποτελούσε μεγάλη υπέρβαση, ενώ θα έδινε και πολλές ελπίδες για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και στην άνοδο στη πιο πάνω κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια των αθλητριών και του προπονητικού τιμ, της Γωγώς Σουρή και του συνεργάτη της, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου, θα συνεχιστεί, καθώς υπάρχουν ακόμη 4 παιχνίδια και αρκετές ελπίδες για την πρωτιά.

Σε ό,τι αφορά τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, στο πρώτο σετ η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση των γηπεδούχων και να φτάσει στην επικράτηση με 25-19. Το δεύτερο εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, αν και θα μπορούσε ο Μεσσηνιακός να το έχει κερδίσει, αφού βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 21-15, αλλά και 23-20, όμως δεν κατάφερε να το πάρει και να ισοφαρίσει. Η Αρτεμις κατόρθωσε στη συνέχεια να ισοφαρίσει σε 23-23 και από εκεί και μετά το προβάδισμα πήγαινε πότε στη μία και πότε στην άλλη ομάδα, όπου τελικά οι φιλοξενούμενες επικράτησαν με 30-28.

Αν ο Μεσσηνιακός είχε καταφέρει να κερδίσει θα πήγαινε στο 3ο σετ με αρκετά καλή ψυχολογία για να διεκδικήσει το καλύτερο, όπως είχε κάνει την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τις Αμαζόνες, όπου μετά το πρώτο σετ, κατόρθωσε να πάρει τα άλλα τρία και να ξεκινήσει με νίκη τα πλέι οφ.

Στο 3ο σετ, οι “πράσινες” ξεκίνησαν ιδανικά, αφού πήραν προβάδισμα 7-3, 11-5, 13-9, όμως οι αθλήτριες της φιλοξενούμενης ομάδας είχαν απάντηση, αφού κατόρθωσαν αρχικά να ισοφαρίσουν 13-13 και 15-15 και στη συνέχεια, αφού αρχικά πήραν προβάδισμα στο σκορ, έφτασαν στην επικράτηση και στο 3ο σετ με 25-18.

Στο προχθεσινό παιχνίδι ο Μεσσηνιακός είχε τη συμπαράσταση των πολυάριθμων φίλων του, που έδωσαν το "παρών" στην κερκίδα του Κλειστού για να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητριών ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Θεόδωρος Καραγιαννόπουλος, Ηλίας Τσουμελέας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Πασσιά, Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Χάσκου, Ραμούνδου, Παυλέα (λ), Χειλαδάκη, Μπαξιβανάκη, Φωτεινάκη, Καράμπελα, Ζερδεβά (λ), Ναλμπάντη, Κουτσουροπούλου.

ΑΡΤΕΜΙΣ (Γ. Σαραντέας): Ευθυμιοπούλου, Καλλή, Τέζα, Αποστολάκη, Κασδοβασίλη, Τσελέπη, Κακουράτου (λ), Μιχελάκου, Μανίκα, Λουκά, Μπολλάνο, Αναστασιάδη, Παπαδιώτη (λ).