Πέμπτη, 18 Οκτώβριος 2018 13:46

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ετοιμος για υψηλές πτήσεις στην Α2 – Πρεμιέρα εκτός έδρας με Βύρωνα

Γράφτηκε από τον

 

Από την Αθήνα θα ξεκινήσει το φετινό ταξίδι του Μεσσηνιακού στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 6 μ.μ. την Ενωση Βύρωνα, η οποία θεωρείται από τις ανερχόμενες δυνάμεις του αθηναϊκού βόλεϊ και μπαίνει με φιλοδοξίες στη σεζόν.

Υψηλές προσδοκίες όμως έχει και ο Μεσσηνιακός, μιας ενισχύθηκε το καλοκαίρι με ταλαντούχες και έμπειρες αθλήτριες, ενώ συνεχίζει για 7η σερί σεζόν στον πάγκο η Γωγώ Σουρή. Επιπλέον οι “πράσινες” έχουν και την εμπειρία, μιας και θα λάβουν βέρος για 5η σερί σεζόν στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Την περίοδο 2014-15 ο ιστορικός σύλλογος κατέλαβε την 5η θέση, το 2015-16 τη 2η και συμμετείχε στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1. Το 2016-17 πήρε την 5η θέση και πέρυσι την 4η θέση.

Δικαιολογημένα λοιπόν υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Μεσσηνιακός θα συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, όπου έχει τοποθετηθεί στον 1ο όμιλο. Στην προσπάθεια για διάκριση θα στηριχθεί στις Ιουλία Ζερδεβά, Ελένη Θώδη, Μαρία Θώδη, Χρύσα Καράμπελα, Μαρίτα Καφίρη, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Γλυκερία Κωνσταντίνου, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Κλέα Μάτα, Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Δώρα Μπούκουρα, Κατερίνα Παπασπυροπούλου, Νατάσα Ραμούνδου, Μαρία Χάσκου και στις μικρές Βασιλίνα Πετροπούλου, Κωνσταντίνα Μαλαπάνη και Βαρβάρα Μπένου. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την πρεμιέρα. Η προετοιμασία για την Ενωση Βύρωνα θα ολοκληρωθεί αύριο και το Σάββατο η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.