Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 15:10

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σπουδαίος Μεσσηνιακός, 3-1 σετ τον Απολλώνιο

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σπουδαίος Μεσσηνιακός, 3-1 σετ τον Απολλώνιο

 

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Μεσσηνιακός κέρδισε το Σάββατο στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας τον Απολλώνιο Κερατσινίου με 3-1 σετ.

Ηταν η 5η σερί νίκη για τις "πράσινες" που ισοβαθμούν με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στη 2η θέση του ομίλου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα, ήταν αρκετά ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Μεσσηνιακό και πήρε το πρώτο σετ με 25-20. Από εκεί και πέρα όμως οι “πράσινες” αντέδρασαν, άλλαξαν την εικόνα που είχαν στο πρώτο σετ, διόρθωσαν κάποιες από τις αδυναμίες που παρουσίασαν και από εκεί και πέρα διατήρησαν το προβάδισμα στα υπόλοιπα σετ και έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη, όπως την χαρακτήρισε και η Γωγώ Σουρή. Η προπονήτρια του Μεσσηνιακού μετά τη λήξη του αγώνα, σε δηλώσεις της στο “Notosport” μεταξύ άλλων ανέφερε: “Ηταν μια μεγάλη νίκη γιατί παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κερδίσαμε το παιχνίδι γιατί παίξαμε καλά. Ερχεται και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί ξεπέρασαν τον εαυτό τους”.

Τα σετ 20-25, 25-22, 26-24, 25-22.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ηλίας Τσουμελέας, Παναγιώτης Χανδρινός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Κωνσταντοπούλου, Μπαξιβανάκη, Χάσκου, Κωνσταντίνου, Μ. Θώδη, Καφίρη, Μπούκουρα (λ), Ζερδεβά (λ), Ραμούνδου, Παπασπυροπούλου, Καράμπελα, Πετροπούλου, Μπένου.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (Γ. Δεναξάς): Μπουρέκα, Θεοδωρακέα, Βυθούλκα, Γούνου, Κορακιανίτη, Ταμπάκη, Λουρίδα, Βελιανίτη (λ), Μάστορα, Στ. Γκιούρδα, Καμπούρη, Βαζαίου (λ), Λακάσα, Ελ. Γκιούρδα.