Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 15:27

Ο Γιάννης Λάιος στον πάγκο της Καλαμάτας ‘80!

Γράφτηκε από τον

Ενας από τους μεγαλύτερους Ελληνες προπονητές θα καθίσει στον πάγκο της Καλαμάτας ‘80 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας βόλεϊ ανδρών.

Ο λόγος για τον Γιάννη Λάιο, που ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα από τους “Λύκους”, ως αντικαταστάτης του Γιώργου Κουλιέρη ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο 68χρονος τεχνικός μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, τρία κύπελλα Ελλάδας και το κύπελλο κυπελλούχων Ευρώπης (1996). Ακόμα διετέλεσε προπονητής της εθνικής ανδρών και γυναικών, του Πανελληνίου και του Παναθηναϊκού. Ως αθλητής διακρίθηκε ως πασαδόρος του Ολυμπιακού κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα, αλλά και κύπελλα, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα και με τον Παναθηναϊκό. Με την εθνική ομάδα είχε 217 συμμετοχές!

Οι ανακοινώσεις για Κουλιέρη και Λάιο

Η Καλαμάτα ‘80 ανακοίνωσε σήμερα αρχικά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κουλιέρη: “

“Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μας ανακοινώνει ότι έγινε αποδεκτή η παραίτηση του μέχρι σήμερα προπονητή μας Γιώργου Κουλιέρη. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο για την μέχρι σήμερα προσφορά του στο σύλλογο μας και ελπίζουμε σύντομα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας, καθώς αισθανόμαστε ότι παραμένει μέλος της οικογένειας του συλλόγου μας!”.

Για τη συνεργασία με τον κ. Λάιο, οι άνθρωποι της Καλαμάτας ‘80, τη χαρακτηρίζουν ως αφετηρία για μια νέα εποχή στο καλαματιανό βόλεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μας για το υπόλοιπο της χρονιάς έχουμε την τιμή να την αναλάβει ο κύριος Γιάννης Λάιος, ένας θρύλος του αθλήματος μας! Ο κύριος Λάιος έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. Έχοντας περάσει από τον πάγκο όλων των μεγάλων ομάδων, θεωρούμε ότι είναι ευκαιρία σαν οργανισμός και σαν φίλαθλος κόσμος, να διδαχθούμε από αυτόν τα μυστικά του αθλήματος και η συνεργασία μας να αποτελέσει αφετηρία για μια νέα εποχή στο Καλαματιανό βόλεϊ”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ