Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 18:30

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ: “Να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο”, λέει ο Χρήστος Δημητρακόπουλος

Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο μπήκε η γυναικεία ομάδα βόλει του Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα συμμετάσχει τη φετινή αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής βόλεϊ γυναικών.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Χρήστος Δημητρακόπουλος έχει προχωρήσει το σχεδιασμό έχει στην διάθεση του ένα ανανεωμένο αξιόλογο ρόστερ και πιστεύει στην δημιουργία μιας καλής ομάδας που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

“Στόχος είναι να ευχαριστιόμαστε, να περνάμε καλά και να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Και αυτό να αντικατοπτρίζεται στα παιχνίδια κάθε Κυριακή. Οταν δούμε ποιες είναι οι ομάδες που θα παίξουμε θα μπορούμε να μιλήσουμε για το φετινό στόχο.

Στηρίζοντας σε νεανικό κυρίως κορμό αλλά υπάρχουν και έμπειρες αθλήτριες.

Από αυτή τη χημεία, των νεαρών αθλητριών με τον ενθουσιασμό και των έμπειρων θα κοιτάξουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο το οποίο να φέρει ανάλογα αποτελέσματα”, δήλωσε ο προπονητής του Ακρίτα.

Να σημειωθεί ότι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το επόμενο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου την προετοιμασία τους οι νεάνιδες, οι κορασίδες και οι παγκορασίδες του συλλόγου

Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα γίνονται από το επόμενο Σάββατο και στη συνέχεια κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 8.45 έως και τις 10 το πρωί. Σε ότι αφορά την ακαδημία, την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων έχουν οι Χρήστος Δημητρακόπουλος, Βιβή Τασιοπούλου και Νάνσυ Πανταζοπούλου.