Πέμπτη, 03 Ιούνιος 2021 11:38

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Βάζει πλώρη για την Α1!

Γράφτηκε από τον

Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, θα αγωνιστεί η Καλαμάτα ‘80 στο επόμενο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος για τη φετινή σεζόν, αλλά η πανδημία είχε ως συνέπεια τη ματαίωση του πρωταθλήματος. Στην καλαματιανή ομάδα εμφανίζονται αποφασισμένοι να βρεθούν στα... μεγάλα σαλόνια και με μήνυμά τους, ζητούν τη στήριξη του κόσμου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Από το 2013, η ομάδα μας αγωνίζεται ανελλιπώς στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία βόλεϊ Ανδρών, κερδίζοντας την αναγνώριση του φιλάθλου κόσμου της πόλης μας. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, αλλά το όραμα παραμένει ίδιο: να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια, εκπροσωπώντας τον αθλητισμό της Καλαμάτας.
Το καλαματιανό βόλεϊ ανδρών έχει να επιδείξει ένα λαμπρό παρελθόν και ένα ουσιαστικό παρόν με την ανάδειξη αθλητών, που φορούν το εθνόσημο, ήρθε η ώρα να ανοίξει την πόρτα στο μέλλον.
Ξεκινάμε την φετινή μας προσπάθεια με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία – Volleyleague! Σε αυτή την προσπάθεια, σας θέλουμε όλους κοντά μας! Για να φτιάξουμε μαζί τις στιγμές της ανόδου! Να δημιουργήσουμε νέες αθλητικές μνήμες και να φέρουμε ακόμα περισσότερα παιδιά στο γήπεδο! Στήριξε και εσύ έμπρακτα την ομάδα της πόλης σου!”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ