Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2021 13:48

PRE LEAGUE: Αύριο το μεσημέρι οι κληρώσεις για Καλαμάτα ‘80 και Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
PRE LEAGUE: Αύριο το μεσημέρι οι κληρώσεις για Καλαμάτα ‘80 και Απόλλωνα

Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Pre League σε Ανδρες και Γυναίκες καθώς και της Volley League Γυναικών.

Στην κατηγορία των ανδρών στην κληρωτίδα θα μπει η Καλαμάτα ‘80 και στην κατηγορία γυναικών ο Απόλλωνας Καλαμάτας. Οι δύο Καλαματιανές ομάδες που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ιστορία του στο εν λόγω πρωτάθλημα θα εκπροσωπήσουν την πόλη και το νομό Μεσσηνίας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού Βόλεϊ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. Την Τρίτη 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των Εθνικών πρωταθλημάτων Volley League Γυναικών, Pre League Ανδρών-Γυναικών. Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Coral (Λεωφ. Ποσειδώνος 35, Παλαιό Φάληρο) και θα ξεκινήσουν στις 12.00 με αυτήν της Volley League Γυναικών. Στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Pre League Γυναικών και στις 13.00 της Pre League Ανδρών.
Θυμίζουμε ότι στις γυναίκες ο Απόλλωνας μετά από κλήρωση θα τοποθετηθεί σε έναν από τους δύο ομίλους, όπως έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η Α’ φάση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα σε κάθε ένα από τους δύο ομίλους θα τοποθετηθούν 3 ομάδες από την Αττική, 2 ομάδες από την Θεσσαλονίκη και 1 ομάδα από την Πελοπόννησο. Οι ομάδες που θα τοποθετηθούν στους ομίλους με κλήρωση είναι: Περιοχής Αττικής: ΑΟ Αιγάλεω, ΑΓΣ Αρτεμις, ΦΟ Βριλησσίων, ΑΟΝ Ζηρίνειος, ΓΣ Ηλιούπολις, ΓΣ Πανιώνιος.
Περιοχής Θεσσαλονίκης: ΑΣ Ακαδημίες Πρωτ/των Πεύκων, ΑΣ Μακεδόνες, ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση, ΧΑΝΘ.
Περιοχής Πελοποννήσου: Απόλλων Καλαμάτας, ΑΣΠ Κόρινθος.
Στους άνδρες η Καλαμάτα ‘80 έχει τοποθετηθεί στον Α’ όμιλο, όπου στην Α’ φάση θα αντιμετωπίσει τις ΑΕΚ Αθηνών, ΑΟ Αιγιαλέων, ΑΣ Κέρκης Σάμου, ΑΣ Πανερυθραϊκό, ΓΣ Πανιώνιο.
Στο β’ όμιλο έχουν τοποθετηθεί οι ομάδες ΑΣ Αθλος Ορεστιάδος, ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας, ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής, ΑΣ Αρης Θεσ/νίκης, Πήγασος Πολίχνης, ΣΦΚ Πιερικός Κατερίνης.